Шарлотка з яблуками і грушами
(покроковий рецепт з фото)
Цікавитесь, як приготувати шарлотку з яблуками і грушами? Тоді цей рецепт допоможе вам здійснити свою мрію. Шарлотку можна готувати у звичайній духовці, і це не складе вам ніяких труднощів.
Тут зосереджені самі звичайні продукти, які можна знайти в будь-якому магазині. Шарлотка з яблуками і грушами може припасти до смаку не тільки вам, але і вашим гостям, які будуть не проти спробувати це дивовижне виріб з ароматним чаєм. Приготування не забере у вас багато часу, але потім ви і ваші гості зможете насолодитися справжнім смаком ароматної випічки.
- Груші - 3 штуки
- Яблука - 7 штук
- Олія соняшникова - 50 грам
- Яйця курячі - 7 штук
- Цукрова пудра - 230 грам
- Борошно пшеничне - 370 грам
- Ванілін - 2 штуки (в пакетиках)
- Сода харчова - 0, 25 чайних ложки
1. Для того щоб приготувати шарлотку, візьміть груші і яблука (тверді і міцні), щоб шматочки після випічки не перетворилися в кашу. Груші можна не чистити, так як після запікання вони можуть ставати занадто м'якими, а шкурка допоможе тримати їм форму. Яблука очищайте, так як їх шкіра в будь-якому випадку буде залишатися жорсткої. Наріжте всі інгредієнти на невеликі шматочки, щоб вони мали привабливий вигляд.
2. Змастіть деко олією, трохи посипте його борошном. Щоб приготувати тісто, візьміть яйця, борошно, соду, цукрову пудру і міксер. Всі інгредієнти повинні бути холодними.
3. У ємність розбийте яйця, збивайте їх міксером близько трьох хвилин.
4. На наступному етапі поступово додайте цукрову пудру, збивайте ще стільки ж. Довго збивати не варто, щоб не отримати білковий крем, а тісто має бути трохи рідким.
5. Всипати поступово 1, 5 склянки борошна, продовжуйте збивати. У цей момент можна додати кілька пакетиків ваніліну і 1/3 чайної ложки соди. Тісто вийде середньої густини.
6. У нього необхідно додати груші і яблука, все перемішайте. Вилийте тісто на деко, запікайте близько 15 хвилин при температурі 180 градусів. Потім зніміть і розріжте на шматочки, подавайте до чаю, буде дуже смачно!