Рецепт Шарлотка з яблуками і грушами фото

Шарлотка з яблуками і грушами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Груша
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Шарлотка

Цікавитесь, як приготувати шарлотку з яблуками і грушами? Тоді цей рецепт допоможе вам здійснити свою мрію. Шарлотку можна готувати у звичайній духовці, і це не складе вам ніяких труднощів.

Тут зосереджені самі звичайні продукти, які можна знайти в будь-якому магазині. Шарлотка з яблуками і грушами може припасти до смаку не тільки вам, але і вашим гостям, які будуть не проти спробувати це дивовижне виріб з ароматним чаєм. Приготування не забере у вас багато часу, але потім ви і ваші гості зможете насолодитися справжнім смаком ароматної випічки.

  • Груші - 3 штуки
  • Яблука - 7 штук
  • Олія соняшникова - 50 грам
  • Яйця курячі - 7 штук
  • Цукрова пудра - 230 грам
  • Борошно пшеничне - 370 грам
  • Ванілін - 2 штуки (в пакетиках)
  • Сода харчова - 0, 25 чайних ложки
шарлотка з яблуками і грушами - фото крок 1
1. Для того щоб приготувати шарлотку, візьміть груші і яблука (тверді і міцні), щоб шматочки після випічки не перетворилися в кашу. Груші можна не чистити, так як після запікання вони можуть ставати занадто м'якими, а шкурка допоможе тримати їм форму. Яблука очищайте, так як їх шкіра в будь-якому випадку буде залишатися жорсткої. Наріжте всі інгредієнти на невеликі шматочки, щоб вони мали привабливий вигляд.
шарлотка з яблуками і грушами - фото крок 2
2. Змастіть деко олією, трохи посипте його борошном. Щоб приготувати тісто, візьміть яйця, борошно, соду, цукрову пудру і міксер. Всі інгредієнти повинні бути холодними.
шарлотка з яблуками і грушами - фото крок 3
3. У ємність розбийте яйця, збивайте їх міксером близько трьох хвилин.
шарлотка з яблуками і грушами - фото крок 4
4. На наступному етапі поступово додайте цукрову пудру, збивайте ще стільки ж. Довго збивати не варто, щоб не отримати білковий крем, а тісто має бути трохи рідким.
шарлотка з яблуками і грушами - фото крок 5
5. Всипати поступово 1, 5 склянки борошна, продовжуйте збивати. У цей момент можна додати кілька пакетиків ваніліну і 1/3 чайної ложки соди. Тісто вийде середньої густини.
шарлотка з яблуками і грушами - фото крок 6
6. У нього необхідно додати груші і яблука, все перемішайте. Вилийте тісто на деко, запікайте близько 15 хвилин при температурі 180 градусів. Потім зніміть і розріжте на шматочки, подавайте до чаю, буде дуже смачно!

Схожі рецепти