Пиріг з яблуками і грушами
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з фруктовою начинкою для моєї сім'ї - краще висновок вечері. Мої домочадці люблять багато соковитого наповнення і тонке тісто.
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати пиріг з яблуками і грушами. Його зробити просто, коли у вас під рукою є готове листкове тісто. Для повноти смаку додайте яскраві спеції: корицю, гвоздику, мускатний горіх і ваніль. Таке поєднання розкриє звичну випічку з нового боку.
- Яблуко - 3 штуки
- Груша - 3 штуки
- Цукор коричневий - 100 грам
- Борошно цільнозернове - 50 грам
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
- Гвоздика суха мелена - 1 щіпка
- Листкове тісто, упаковка - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Ст. Ложка
Для початку дістаньте розморожувати тісто. В цей час наріжте часточками яблука і груші. Додайте до фруктів корицю, цукор, горіх, ванілін і мускатний горіх.
Фруктову начинку перемішайте. Форму для випічки змастіть маслом. Більшу частину тіста викладіть у форму, зробивши краю.
Потім на тісто викладіть яблука і груші. Зробіть смужки з тіста. Закрийте ними пиріг, притискаючи краю. За бажанням зробіть візерунок з тіста. Збийте яйце з молоком, і промажте цією сумішшю тісто.
Випікайте пиріг 40 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Їжте випічку теплою. Приємного чаювання!