Смачний салат з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Слід визнати, що рецепти салатів трапляються абсолютно різні, так що давайте розповім, як приготувати смачний салат з грибами. Обсмажені печериці дуже добре поєднуються з яблуками і сиром!
Ця страва ідеально підійде в якості альтернативи популярним салатів. Яблука краще використовувати з кислинкою, салат від цього тільки виграє. З грибів краще печериці, але можна використовувати і інші лісові грибочки. Перед подачею на стіл потримаєте салат в холодильнику як мінімум 1 час, для просочення. Вдалого приготування!
- Печериці - 400 грам
- Морква відварна - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Яблука - 2 штуки
- Сир плавлений - 2 штуки
- Майонез - 150 грам
- Яйця - 3 штуки (зварені круто)
- Сіль і перець - За смаком
- Картопля зварений - 2 штуки
Печериці промийте і наріжте пластинками. Приправити сіллю і poperčite.
Гриби обсмажуємо на рослинному маслі і викладаємо в салатницю нижнім шаром.
Дрібно порізану цибулю кладемо на гриби.
Відварену картоплю очищаємо і трьом на тертці. Викладаємо поверх лука.
Наступним шаром - терта морква.
Плавлений сир натріть на тертці. Половиною сиру присипаємо морква.
Змащуємо майонезом. Яблука очищаємо від шкірки і трьом на тертці. Викладаємо наступним шаром.
Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки тремо на тертці, присипаємо ними салат.
Верхівку салату прикрашаємо жовтками, тертим сиром, грибочками і зеленню. Смачного!