Смачний розсольник
(покроковий рецепт з фото)
Розсольник - частий гість на столі у багатьох людей. Тому і придумано вже багато різних рецептів. Кожна господиня хоче додати чогось свого. І я свій варіант вам розкрию. Читайте і запам'ятовуйте!
Для цього супу вам знадобиться багато різних інгредієнтів, але всі вони є у кожного на кухні. Я прихильник курячих бульйонів, тому дана варіація мені сподобалась більше, ніж м'ясна. І вам я теж пропоную дізнатися про те, як приготувати смачний розсольник. Він вариться на основі птиці і перловки.
- Курка - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Огірок солоний - 200 грам
- Томатна паста - 200 грам
- Картопля - 300 грам
- Крем - 150 грам
- Перловка - 150 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Кріп, гілочка - 2 штуки
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Сіль - 2 чайних ложки
- Вода - 4 L
Курку промийте. Опустіть в воду в каструлі, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
Потім зніміть піну і посоліть. Варіть бульйон 40 хвилин.
Потім штам бульйон, а курку розберіть на філейні шматочки.
Окремо відваріть перловку до готовності, вливши в крупу 600 мл води.
Готову крупу промийте в друшляку. Дайте воді стекти. В цей час картопля почистіть і наріжте кубиками.
Почищений і дрібно нашатковану цибулю обсмажте в олії протягом 10 хвилин, постійно заважаючи.
Потім додайте пасту. Все перемішайте. Готуйте 2 хвилини.
Огірки наріжте кубиками і залийте їх водою, щоб вона їх покривала. Доведіть воду до кипіння, варите 5 хвилин.
Тим часом проціджений бульйон поставте на вогонь. Доведіть його до кипіння, а потім додайте шматочки курки і картоплю. Варіть суп 15 хвилин.
Після цього додайте в бульйон цибулю. Доведіть до кипіння.
Потім додайте огірки разом з водою. І знову доведіть все до кипіння.
Далі додайте зварену перловку, з якої знову доведіть суп до кипіння.
В кінці в розсольник додайте лавровий лист і дрібно нашатковану кріп. Залиште його під кришкою без вогню на 15 хвилин.
Подавайте розсольник зі сметаною. Смачного!