Смачний квасолевий суп
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви спантеличені питанням, як приготувати смачний квасолевий суп, тоді ви за адресою! Перед вами класний і зовсім нескладний рецепт, який обов'язково варто взяти на замітку. Ситно і смачно!
Це чудовий супчик, який прекрасно підійде для обіду. Замість традиційного м'яса або птиці тут використовуються сосиски, які надають йому особливу пікантність. Незважаючи на відсутність як такого бульйону, суп виходить дуже наваристим і дійсно смачним. Головне - це дати йому настоятися перед подачею не менше півгодини.
- Квасоля - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1-2 штук
- Помідори - 2 штуки
- Картопля - 3-4 штук
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сосиски - 3-5 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Насамперед потрібно підготувати квасоля. Викладіть її в каструлю, залийте водою і після закипання проваріть пару-трійку хвилин. Потім промийте під холодною водою. Надішліть знову в каструлю, залийте чистою водою і поставте на вогонь.
2. Після закипання посоліть за смаком і залиште на середньому вогні хвилин на 20.
3. А поки вариться квасоля, можна зайнятися овочами. Очистіть цибулину, наріжте її дрібними кубиками. Моркву натріть на тертці.
4. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Викладіть овочі. Смажте їх, помішуючи, хвилин 10-12 до м'якості.
5. Паралельно вимийте і висушіть помідори, наріжте їх кубиками. Очистіть і подрібніть часник.
6. Викладіть на сковороду і продовжуйте смажити на середньому вогні ще хвилин 10.
7. Картопля очистіть і наріжте кубиками.
8. Надішліть його в каструлю з квасолею.
9. Хвилин через 7-10 додайте овочі.
10. На сковороду додайте ще трохи олії і викладіть нарізані кружальцями сосиски. На сильному вогні обсмажте їх до утворення апетитною скоринки.
11. Коли картопля повністю звариться, викладіть сосиски в каструлю. За смаком додатково можна підсолити і поперчити.
12. Доведіть суп до кипіння, викладіть в нього подрібнену зелень і лавровий лист. Через хвилину після закипання зніміть з вогню, накрийте кришкою і залиште хвилин на 30-35, щоб він як слід настоявся.