Смачна маринована капуста хрустка
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я вам розповім, як приготувати смачну мариновану капусту хрустку і неймовірно смачну! Спробуйте і не пошкодуєте - смак приголомшливо ніжний, в міру солодкий, в міру кислуватий. Смачно!
Рецепт приготування смачної маринованої капусти хрусткою перед вами. Таке блюдо і справді виходить неймовірно смачним, ароматним, і хрумтить, як годиться добре приготовленої Капусточка! Спробуйте! І ви, і ваші домочадці будете в захваті!
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Оцет винний - 90 грам
- Масло оливкове - 70 грам
- Вода - 1 літр
- Сіль - 1.5 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
1. Морквину тремо на тертці, капусту дрібно шаткуємо, перець ріжемо шматочками. Змішаємо ці овочі, намагаємося при цьому не сильно м'яти капусту.
2. Для маринаду кип'ятимо воду, розчинний в ній цукор і сіль. Як тільки закипить, знімаємо з вогню і додамо оцет і масло. Цією сумішшю заливаємо овочі і накриваємо зверху гнітом.
3. Маринувати треба так, щоб вся капуста була в маринаді. Під гнітом вона приготується вже за шість годин.
4. Але я рекомендую не поспішати, а почекати хоча б добу. Буде ще смачніше!