Рецепт Скумбрія в клярі фото

Скумбрія в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Страви в клярі

Скумбрія в клярі відмінне блюдо, яке швидко випаровується. Його їдять із задоволенням навіть ті, хто не дуже любить рибу. Зазвичай рибу обвалюють у борошні і смажать, але в клярі вона смачніше.

Якщо ви робите скумбрію в клярі з цілої риби, то розріжте шматочки скумбрії ще і по хребту, щоб вийшли плоскі шматки. Звичайно, потрібно зрізати всі плавники і постаратися прибрати кістки. Краще для приготування скумбрії в клярі взяти філе. Тоді можна сміливо давати скумбрію в клярі дітям. Приправи додадуть страві приємний смак, використовуйте ті траву, які добре поєднуються з рибою. Я кожен раз сиплю різні приправи і отримую скумбрію в клярі по новому! Успіхів і приємного апетиту!

  • Скумбрія - 700 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко або вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Приправи сухі - За смаком (для риби)
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло для смаження - 100 мілілітрів
скумбрія в клярі - фото крок 1
Скумбрію порізати на шматочки.
скумбрія в клярі - фото крок 2
Борошно змішати з приправами і сіллю.
скумбрія в клярі - фото крок 3
Яйця збити з молоком, додати сіль і борошно, добре розмішати - вийде кляр.
скумбрія в клярі - фото крок 4
Шматки риби занурити в кляр і смажити до готовності в добре розігрітій олії.
скумбрія в клярі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти