Скумбрія сухого засолу
(покроковий рецепт з фото)
Солона скумбрія домашнього приготування - це завжди смачніше, ніж магазинний варіант. З мінімального набору продуктів виходить найкраща рибна закуска.
Приготувати скумбрію сухого засолу дуже просто і швидко. Виходить смачніше, ніж в будь-якому ресторані. Зазвичай рибу солять в розсолі, але сьогоднішній рецепт виняток. Риба сухого засолу готується за лічені години і виходить просто "пальчики оближеш" .
- Скумбрія - 500 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти для приготування скумбрії сухого засолу.
Скумбрію необхідно розморозити, почистіть і наріжте на великі шматочки.
Кожен шматочок занурте в сіль, обваляйте щедро з усіх боків. Складіть рибу в контейнер. Поставте в холодильник маринуватися на 2 годину.
Промийте скумбрію, просушіть серветками, додайте ріпчасту цибулю, нарізаний півкільцями. Полийте рибу рослинним маслом і подавайте до столу.
Смачного!