Рецепт Сьомга запечена з брокколі фото

Сьомга запечена з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Брокколі , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Хочете, я вас навчу готувати повноцінне гаряче блюдо, поживне і смачне, всього за 20 хвилин? В такому випадку читайте рецепт сьомги запеченої з брокколі.

Опис приготування:

Я просто обожнюю страви, які готуються не більше 20-30 хвилин. Справа в тому, що я людина досить зайнята, і складні страви, готуються довго, можу собі дозволити готувати лише по неділях ... А їсти треба кожен день.

Так ось, сьомга запечена з брокколі - це одне з моїх улюблених страв для буднього вечері. Якщо в холодильнику є шматочок сьомги і брокколі, значить - буквально за 20 хвилин можна приготувати повноцінний вечерю. Дуже корисний і поживний, між іншим - адже і сьомга, і брокколі є дуже поживними продуктами. Зрозуміло, це не найкорисніше блюдо в світі, проте шкоди здоров'ю воно не принесе ніякого, а організм потрібними речовинами наситить.

Отже, рецепт сьомги запеченої з брокколі такий:

1. Моєму брокколі, зрізаємо жорстку качан, інше розбираємо на суцвіття. Шматочок сьомги солимо і перчимо до смаку, при бажанні можна злегка збризнути соєвим соусом або лимонним соком (але це необов'язково).

2. Беремо деко, змащуємо оливковою олією. Викладаємо на нього шматочок сьомги, поруч викладаємо суцвіття брокколі. Солимо і перчимо ще раз.

3. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо приблизно 10-15 хвилин. Після 10 хвилин вже починайте стежити, щоб нічого не підгоріло.

Власне, от і все. При бажанні, можна ще рису відварити - і повноцінна трапеза готова.

Хай щастить!


  • Брокколі - 1 штука
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Тертий сир - За смаком
  • Сьомга - 400 грам
Я просто обожнюю страви, які готуються не більше 20-30 хвилин. Справа в тому, що я людина досить зайнята, і складні страви, готуються довго, можу собі дозволити готувати лише по неділях ... А їсти треба кожен день.

Так ось, сьомга запечена з брокколі - це одне з моїх улюблених страв для буднього вечері. Якщо в холодильнику є шматочок сьомги і брокколі, значить - буквально за 20 хвилин можна приготувати повноцінний вечерю. Дуже корисний і поживний, між іншим - адже і сьомга, і брокколі є дуже поживними продуктами. Зрозуміло, це не найкорисніше блюдо в світі, проте шкоди здоров'ю воно не принесе ніякого, а організм потрібними речовинами наситить.

Отже, рецепт сьомги запеченої з брокколі такий:

1. Моєму брокколі, зрізаємо жорстку качан, інше розбираємо на суцвіття. Шматочок сьомги солимо і перчимо до смаку, при бажанні можна злегка збризнути соєвим соусом або лимонним соком (але це необов'язково).

2. Беремо деко, змащуємо оливковою олією. Викладаємо на нього шматочок сьомги, поруч викладаємо суцвіття брокколі. Солимо і перчимо ще раз.

3. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо приблизно 10-15 хвилин. Після 10 хвилин вже починайте стежити, щоб нічого не підгоріло.

Власне, от і все. При бажанні, можна ще рису відварити - і повноцінна трапеза готова.

Хай щастить!

Схожі рецепти