Сьомга з брокколі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
На дворі весна і організм вимагає вітамінів. Є чудове рішення! Приготуйте апетитну сьомгу з брокколі в духовці. Запечене філе сьомги в вершках прекрасно поєднується з вітамінним брокколі.
Так як же приготувати сьомгу з брокколі в духовці? А все дуже просто! Нам знадобиться: cemga, брокколі, вершки, спеції, яйця і сіль. Для початку підготуйте сьомгу, очистивши її від зайвих частин, потім обсмажте на сковороді (смажити без масла, так як сьомга сама по собі жирна). Потім додати вершки і згасити пару хвилин. Брокколі подрібнити в блендері і перемішати з яйцями і спеціями. Потім запекти в розігрітій духовці. До столу можна подати зі свіженьким салатом з помідорів і огірків. Гарного дня!
- Сьомга - 700 грам
- Брокколі - 700 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів(20%)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Знімаємо шкірку з сьомги, очищаємо від кісток і поділяємо на порційні шматочки. Рибу посолити і поперчити.
Обсмажуємо сьомгу на сковороді, без масла.
Заливаємо сьомгу вершками і залишаємо на плиті ще на пару хвилин.
Брокколі подрібніть за допомогою блендера.
Додайте пару яєць і спеції. Перемішайте.
Перекладіть брокколі в форму для запікання. Надішліть в розігріту духовку на 20 хвилин.
Все готово! Смачного!