Рецепт Сьомга «під шубою» в духовці фото

Сьомга «під шубою» в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви ще не визначилися з основним гарячою стравою на святковий стіл, тоді рекомендую звернути увагу на цей апетитний і вельми простий спосіб, як приготувати сьомгу"під шубою" в духовці.

Опис приготування:

Червона риба сама по собі має дуже насичений смак, так що дуже важливо в блюді його підкреслити, а не перебити. Саме тому я пропоную вам на замітку цю ідею з мінімумом інгредієнтів. Апетитна сирна скоринка з пікантною ноткою часнику стане чудовим доповненням до сьомги. Дуже раджу цей рецепт!

  • Філе сьомги - 800 грам
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Лимон - 1 штука
  • Сир - 150 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Часник - За смаком
сьомга
1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Рибу вимийте і висушіть паперовим рушником.
сьомга
2. Наріжте порційними шматочками і викладіть на деко. Посоліть і поперчіть за смаком, за бажанням додайте спеції для риби. Полийте соком лимона.
сьомга
3. Очистіть і пропустіть через прес часник. Змішайте його з майонезом. Змастіть цією сумішшю рибку. Натріть на тертці сир (беріть твердих сортів), присипте зверху. Усе, "шуба" для рибки готова. Можна відправити лист в духовку.
сьомга
4. Запікайте хвилин 15 до утворення апетитною скоринки. Відмінне блюдо, обов'язково спробуйте його!
Перед подачею доповніть зеленню і додатково збризніть соком лимона.

Схожі рецепти