Сьомга «під шубою» в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не визначилися з основним гарячою стравою на святковий стіл, тоді рекомендую звернути увагу на цей апетитний і вельми простий спосіб, як приготувати сьомгу "під шубою" в духовці.
Червона риба сама по собі має дуже насичений смак, так що дуже важливо в блюді його підкреслити, а не перебити. Саме тому я пропоную вам на замітку цю ідею з мінімумом інгредієнтів. Апетитна сирна скоринка з пікантною ноткою часнику стане чудовим доповненням до сьомги. Дуже раджу цей рецепт!
- Філе сьомги - 800 грам
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Лимон - 1 штука
- Сир - 150 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - За смаком
1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Рибу вимийте і висушіть паперовим рушником.
2. Наріжте порційними шматочками і викладіть на деко. Посоліть і поперчіть за смаком, за бажанням додайте спеції для риби. Полийте соком лимона.