Рецепт Салат «Сьомга під шубою» фото

Салат «Сьомга під шубою»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Сьомга
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви любите традиційні страви російської кухні, але завжди в пошуку цікавих варіантів, тоді поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати салат"Сьомга під шубою" . Це безпрограшний варіант!

Опис приготування:

Це дивовижно, але знайоме всім з дитинства блюдо може заграти абсолютно новими фарбами, якщо замінити традиційну оселедець на слабосоленую червону рибу. До речі, спробувати можна також з копченої, буде прекрасно! Ця страва відмінно доповнить ваше святкове меню, так що рекомендую взяти на замітку рецепт.

  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 4-6 штук
  • Сьомга - 300 грам (слабосоленая)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка (або оцет)
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком
салат
1. Насамперед вимийте і поставте варитися овочі. Коли вони стануть м'якими, надішліть їх під холодну воду і остудіть. Цибулину очистіть, подрібніть і замаринуйте на кілька хвилин. Використовувати можна як сік лимона, так і оцет з водою, наприклад.
салат
2. Рибку наріжте невеликими кубиками і викладіть першим шаром. Щоб було зручно збирати салат можна встановити борту знімною форми.
салат
3. Викладіть на рибу цибулю.
салат
4. Додайте щіпку солі і майонез.
салат
5. Картопля очистіть, натріть на середній терці і викладіть зверху. Рясно посоліть і змастіть майонезом.
салат
6. Наступним шаром буде терта морква і обов'язково майонез, інакше салат буде сухуватим.
салат
7. Останнім шаром буде буряк. До речі, в даному варіанті немає яйця, але ви можете додати його при бажанні.
салат
8. Змастіть верх салату майонезом, накрийте його і приберіть в холодильник, щоб як слід просочився.
салат
9. Перед подачею акуратно зніміть бортики форми і присипте подрібненою зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти