Рецепт Сьомга під шубою фото

Сьомга під шубою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Цибуля, Сьомга
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати

До святкового або щоденного столу рекомендую вам приготувати улюблений багатьма салатик в незвичайному виконанні. Отже, перед вами мій варіант, як приготувати сьомгу під шубою. Дивіться і пробуйте.

Це не зовсім класичний рецепт сьомги під шубою, так як серед інгредієнтів в даному випадку немає традиційної буряка і відварених яєць. Такий варіант можна назвати спрощеним, проте від цього він не стає гірше. Кількість майонезу залежить від ваших смакових уподобань.

  • Сьомга слабосолона - 350 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Майонез - 1 За смаком
  • Зелень - 1 щіпка
сьомга під шубою - фото крок 1
1. Насамперед вимийте моркву і картоплю, викладіть в каструлю і залийте водою. Поставте на вогонь і після закипання варіть до м'якості. Після залийте холодною водою і остудіть.
сьомга під шубою - фото крок 2
2. Цибулину очистіть і наріжте дуже дрібно. Можна при бажанні використовувати мариновану цибулю або попередньо ошпарити його окропом.
сьомга під шубою - фото крок 3
3. Рибу нарізати дрібно.
сьомга під шубою - фото крок 4
4. На дно салатник викладіть рибу з цибулею. Якщо сьомга недостатньо солона, можна додати дрібку солі.
сьомга під шубою - фото крок 5
5. Відварену картоплю очистіть і натріть на тертці.
сьомга під шубою - фото крок 6
6. Викладіть рівним шаром і посоліть трохи. Можна додати дрібку перцю.
сьомга під шубою - фото крок 7
7. Змастіть майонезом.
сьомга під шубою - фото крок 8
8. Натріть на тертці моркву. Мені однієї великої моркви виявилося цілком достатньо. Викладіть зверху.
сьомга під шубою - фото крок 9
9. Прикрасьте щіпкою свіжої зелені, нехай сьомга під шубою постоїть пару годин в холодильнику.

Схожі рецепти