Рецепт Сьомга під шубою фото

Сьомга під шубою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Цибуля , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До святкового або щоденного столу рекомендую вам приготувати улюблений багатьма салатик в незвичайному виконанні. Отже, перед вами мій варіант, як приготувати сьомгу під шубою. Дивіться і пробуйте.

Опис приготування:

Це не зовсім класичний рецепт сьомги під шубою, так як серед інгредієнтів в даному випадку немає традиційної буряка і відварених яєць. Такий варіант можна назвати спрощеним, проте від цього він не стає гірше. Кількість майонезу залежить від ваших смакових уподобань.

  • Сьомга слабосолона - 350 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Майонез - 1 За смаком
  • Зелень - 1 щіпка
сьомга під шубою - фото крок 1
1. Насамперед вимийте моркву і картоплю, викладіть в каструлю і залийте водою. Поставте на вогонь і після закипання варіть до м'якості. Після залийте холодною водою і остудіть.
сьомга під шубою - фото крок 2
2. Цибулину очистіть і наріжте дуже дрібно. Можна при бажанні використовувати мариновану цибулю або попередньо ошпарити його окропом.
сьомга під шубою - фото крок 3
3. Рибу нарізати дрібно.
сьомга під шубою - фото крок 4
4. На дно салатник викладіть рибу з цибулею. Якщо сьомга недостатньо солона, можна додати дрібку солі.
сьомга під шубою - фото крок 5
5. Відварену картоплю очистіть і натріть на тертці.
сьомга під шубою - фото крок 6
6. Викладіть рівним шаром і посоліть трохи. Можна додати дрібку перцю.
сьомга під шубою - фото крок 7
7. Змастіть майонезом.
сьомга під шубою - фото крок 8
8. Натріть на тертці моркву. Мені однієї великої моркви виявилося цілком достатньо. Викладіть зверху.
сьомга під шубою - фото крок 9
9. Прикрасьте щіпкою свіжої зелені, нехай сьомга під шубою постоїть пару годин в холодильнику.

Схожі рецепти