Рецепт Сьомга під ікорним соусом фото

Сьомга під ікорним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Морепродукти, Сьомга, Ікра
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Хочете спробувати справжній делікатес? Приготуйте запечену сьомгу під вершково-ікорним соусом. Соус - "фішка" даного блюда, адже він чудово доповнює рибу, підкреслюючи її смакові якості.

Перед вами - простий рецепт приготування сьомги під ікорним соусом. Філе сьомги викладаємо на фольгу, присипаємо сіллю і перцем. Зверху розкладаємо шматочки лайма і загортаємо рибу в фольгу. Запікаємо в духовці приблизно 25-30 хвилин. Соус готується з вершків, які потрібно довести до кипіння і варити до легкого загустіння. Після чого в остиглі вершки додаємо ікру. Подаємо рибу на стіл, попередньо полив її вершково-ікорним соусом. Хай щастить!

  • Сьомга - 600 грам (філе)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вапно - 2 штуки
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Ікра червона - 100 грам
сьомга під ікорним соусом - фото крок 1
На фольгу розкладаємо шматочки сьомги.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 2
Солимо і перчимо рибку. Зверху викладаємо тонко нарізаний лайм.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 3
Загортаємо шматочки риби в фольгу і кладемо в форму для запікання. Готуємо в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 4
Приготуємо соус. Кип'ятимо вершки в каструлі, після чого варимо на повільному вогні ще 10 хвилин, до загустіння.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 5
В остиглі вершки додаємо ікру. Перемішуємо.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 6
Викладаємо сьомгу на тарілки і поливаємо соусом. Смачного!

Схожі рецепти