Рецепт Сьомга під ікорним соусом фото

Сьомга під ікорним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Морепродукти , Сьомга , Ікра
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Хочете спробувати справжній делікатес? Приготуйте запечену сьомгу під вершково-ікорним соусом. Соус - "фішка" даного блюда, адже він чудово доповнює рибу, підкреслюючи її смакові якості.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування сьомги під ікорним соусом. Філе сьомги викладаємо на фольгу, присипаємо сіллю і перцем. Зверху розкладаємо шматочки лайма і загортаємо рибу в фольгу. Запікаємо в духовці приблизно 25-30 хвилин. Соус готується з вершків, які потрібно довести до кипіння і варити до легкого загустіння. Після чого в остиглі вершки додаємо ікру. Подаємо рибу на стіл, попередньо полив її вершково-ікорним соусом. Хай щастить!

  • Сьомга - 600 грам (філе)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вапно - 2 штуки
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Ікра червона - 100 грам
сьомга під ікорним соусом - фото крок 1
На фольгу розкладаємо шматочки сьомги.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 2
Солимо і перчимо рибку. Зверху викладаємо тонко нарізаний лайм.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 3
Загортаємо шматочки риби в фольгу і кладемо в форму для запікання. Готуємо в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 4
Приготуємо соус. Кип'ятимо вершки в каструлі, після чого варимо на повільному вогні ще 10 хвилин, до загустіння.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 5
В остиглі вершки додаємо ікру. Перемішуємо.
сьомга під ікорним соусом - фото крок 6
Викладаємо сьомгу на тарілки і поливаємо соусом. Смачного!

Схожі рецепти