Рецепт Сьомга з рисом в духовці фото

Сьомга з рисом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Пропоную приготувати смачне, корисне, ситне і поживне блюдо - сьомга з рисом в духовці. Рецепт сподобається всім, як худнуть, так і любителям смачно поїсти! Доповнимо блюдо овочами - ідеально!

Опис приготування:

Щоб блюдо вийшло більш яскравим і ситним додамо обов'язково морква, цибуля і брокколі. За бажанням ви можете використовувати різні спеції, зелень, також можна додати соус, наприклад, соєвий. Подавати рис сьомгою можна до обіду або вечері.

  • Мал - 70 грам
  • Сьомга - 100 грам
  • Морква - 50 грам
  • Цибуля - 50 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Вершки - 60 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
сьомга з рисом в духовці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
сьомга з рисом в духовці - фото крок 2
Моркву і цибулю очистіть, сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю кубиками, моркву наріжте брусочками.
сьомга з рисом в духовці - фото крок 3
Сьомгу наріжте невеликими шматочками. Брокколі розберіть на суцвіття.
сьомга з рисом в духовці - фото крок 4
У сковороді розігрійте олію, викладіть всі підготовлені інгредієнти, обсмажте 3-4 хвилини.
сьомга з рисом в духовці - фото крок 5
Перекладіть готові овочі з сьомгою у жароміцних ємність. Рис відварити до напівготовності, перекладіть у форму.
сьомга з рисом в духовці - фото крок 6
Додайте до всіх інгредієнтів сіль, мелений перець, перемішайте і влийте вершки. Можна додати також трохи води. Форму запечатайте фольгою. Запікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
сьомга з рисом в духовці - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти