Сьомга з рисом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачне, корисне, ситне і поживне блюдо - сьомга з рисом в духовці. Рецепт сподобається всім, як худнуть, так і любителям смачно поїсти! Доповнимо блюдо овочами - ідеально!
Щоб блюдо вийшло більш яскравим і ситним додамо обов'язково морква, цибуля і брокколі. За бажанням ви можете використовувати різні спеції, зелень, також можна додати соус, наприклад, соєвий. Подавати рис сьомгою можна до обіду або вечері.
- Мал - 70 грам
- Сьомга - 100 грам
- Морква - 50 грам
- Цибуля - 50 грам
- Брокколі - 100 грам
- Вершки - 60 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Моркву і цибулю очистіть, сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю кубиками, моркву наріжте брусочками.
Сьомгу наріжте невеликими шматочками. Брокколі розберіть на суцвіття.
У сковороді розігрійте олію, викладіть всі підготовлені інгредієнти, обсмажте 3-4 хвилини.
Перекладіть готові овочі з сьомгою у жароміцних ємність. Рис відварити до напівготовності, перекладіть у форму.
Додайте до всіх інгредієнтів сіль, мелений перець, перемішайте і влийте вершки. Можна додати також трохи води. Форму запечатайте фольгою. Запікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!