Сьомга з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти і риба - це завжди добре. А коли вони зустрічаються в одній страві, то це стає удвічі приємніше. Представлений мною рецепт саме такий.
Може показати, що страва готується складно, але це не так. Нижче я описала, як приготувати сьомгу з креветками, і прочитавши його, ви зрозумієте, що це просто. Прекрасна риба на вечерю для всієї родини або до свята. Блюдо може стати одним з ваших улюблених.
- Сьомга - 1 штука
- Креветки - 500 грам
- Часник - 4 зубчики
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Вершки - 100 мілілітрів
- Перець солодкий - 3 штуки
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
Чистимо і обробляв рибу. Видаляємо всі кісточки, розрізавши уздовж тушку. Робимо надрізи на одній стороні.
Розморожуємо креветки. Ріжемо часник тонкими пластинками. Шаткуємо перець і зелену цибулю.
Обсмажуємо на сковороді в оливковій олії все нарізані овочі, tusim 5 хв. Вливаємо вершки і додаємо креветки. Перчимо і солимо, потім відразу прибираємо з вогню.
На деко викладаємо папір для випічки, на яку укладаємо один шматок сьомги без надрізів. Викладаємо суміш зі сковорідки.
Накриваємо другим шматком риби, зверху ще можна полити вершковою сумішшю зі сковорідки. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо 30 хв. Після поливаємо соком лимона і даємо настоятися страві 10 хвилин, загорнувши його в фольгу.