Рецепт Сьомга з креветками у вершковому соусі фото

Сьомга з креветками у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Креветки, Морепродукти, Сьомга
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Смачне і досить просте в приготуванні блюдо задовольнить будь-якого гурмана. Воно прекрасно підійде для вечері або посиденьок з друзями. З таким чудовим соусом риба ніколи не буде сухою.

Це смачне і досить ситне блюдо дуже легко приготувати. Ніяких особливих навичок від вас не буде потрібно, та й часу на приготування у вас піде зовсім небагато. Для приготування цієї страви підійде будь-яка частина рибини - головне, щоб вона була без кісток. Креветки можна використовувати як свіжі, так і заморожені. Якщо ви давно шукали рецепт, не знаючи як приготувати сьомгу з креветками у вершковому соусі - ось він перед вами. Сподіваюся, що все зрозуміло описано і показано

  • Сьомга - 250-300 грам
  • Креветки - 300-400 грам
  • Крем - 100 грам
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
сьомга з креветками у вершковому соусі - фото крок 1
Очищаємо цибулю і часник.
сьомга з креветками у вершковому соусі - фото крок 2
Нарізаємо часник тонкими пластинками, цибуля - якомога дрібніше.
сьомга з креветками у вершковому соусі - фото крок 3
Рибу нарізаємо на невеликі шматочки, очищаємо креветки.
сьомга з креветками у вершковому соусі - фото крок 4
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо на неї часник. Обсмажуємо буквально 15-20 секунд.
сьомга з креветками у вершковому соусі - фото крок 5
Додаємо нарізану цибулю і обсмажуємо, помішуючи, доти, поки цибуля не стане прозорим.
сьомга з креветками у вершковому соусі - фото крок 6
Прийшла черга рибки - викладаємо на сковороду до цибулі і часнику шматочки сьомги, перемішуємо і обсмажуємо хвилини 2.
сьомга з креветками у вершковому соусі - фото крок 7
Тепер додаємо креветки і обсмажуємо, помішуючи хвилини 2.
сьомга з креветками у вершковому соусі - фото крок 8
Додаємо на сковороду сметану, солимо і перемішуємо. Можна додати дрібку лимонного перцю або чорного меленого. Помішуючи, готуємо ще хвилини 2-3. От і все. Блюдо готово.

Схожі рецепти