Паста з креветками у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна італійська паста з креветками і ароматним вершковим соусом стане прикрасою вашого обіднього столу. Просте і одночасно вишукану страву.
Приготуйте ніжну італійську пасту. Обсмажте очищені креветки на розігрітому оливковому маслі креветки, посолити і поперчити їх. Додайте до креветок цибуля-порей, вершкове масло і вершки. Проваріть до загустіння і змішайте з відвареної пастою. Відразу подавайте на стіл. Смачного!
- Макаронні вироби - 250 грам
- Креветки - 500 грам
- Лук-пориста - 50 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Почистіть внутрішню частину креветки.
Відваріть пасту відповідно до інструкції на упаковці.
Поки вона вариться, обсмажте на розігрітому оливковому маслі креветки, при цьому посолити і поперчити їх.
Додайте на сковороду кільця цибулі-порею і вершкове масло. Перемішайте, обсмажуйте 3 хвилини, потім влийте вершки. Через пару хвилин, коли вершки трохи загустеют, зніміть соус з вогню.
Змішайте готову пасту з соусом і подавайте на стіл.