Сьомга у вершковому соусі в духовці

Сьомга у вершковому соусі в духовці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Шукаєте рецепт смачного і вишуканого блюда? Тоді рекомендую рецепт, як приготувати сьомгу у вершковому соусі в духовці. Рибка виходить надзвичайно ніжною, кожен шматочок просто тане в роті.

опис приготування:

Замість сьомги можна використовувати будь-яку іншу рибу (і не тільки червону). Особливість страви - в тому, що шматочки при запіканні повністю занурені в вершковий соус. Риба в духовці виходить набагато корисніше, ніж обсмажена на сковороді, і смачніше, ніж приготовлена ​​на пару або відварна.

  • сьомга— 6 штук
  • вершки— 0,5 L
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • зелень— За смаком
  • маслини— За смаком
  • Соняшникова олія— За смаком
  • сіль— За смаком
Сьомга у вершковому соусі в духовці - фото крок 1 1. У мене вже готові стейки сьомги, проте, можна купити цільну тушку і порізати її самостійно.

Сьомга у вершковому соусі в духовці - фото крок 2 2. Лук очищаю від лушпиння і мою, потім нарізаю дрібними кубиками.

Сьомга у вершковому соусі в духовці - фото крок 3 3. Морква у мене велика (якщо маленька, вибрати 2 штуки). Чищу її та мою, потім подрібнюю на дрібній тертці.

Сьомга у вершковому соусі в духовці - фото крок 4 4. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, викладаю спершу цибулю, готую 2-3 хвилини, а потім додаю моркву, перемішую і обсмажую.

Сьомга у вершковому соусі в духовці - фото крок 5 5. Вершки у мене 10% жирності, вливаю їх на сковороду, зменшуємо вогонь після закипання.

Сьомга у вершковому соусі в духовці - фото крок 6 6. Готую на слабкому вогні, за смаком додаю сіль. Переливаю вміст сковороди в жаротривку форму.

Сьомга у вершковому соусі в духовці - фото крок 7 7. Підготовлені стейки сьомги занурюю в вершковий соус, щоб вони повністю занурилися, і відправляю в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Сьомга у вершковому соусі в духовці - фото крок 8 8. Готову рибку дістаю з духовки і остуджують, тільки потім вже дістаю з форми і посипаю зеленню, подаю з малиною і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти

Сьомга в часниковому соусі

Сьомга в часниковому соусі

Дуже хочеться поділитися з вами чудовим класичним рецептом сьомги в часниковому соусі. Я вперше готувала це блюдо, і, смію зауважити, що сьомга вийшла незабутньою. опис приготування: Незвичайний варіант приготування сьомги - з часниковим соусом. Я люблю таким блюдом дивувати і балувати не тіль...

читати далі
Баранина в вершковому соусі

Баранина в вершковому соусі

Цей рецепт я знаю дуже давно і користуюся ним частенько, баранина в вершковому соусі виходить дуже ніжною, до речі, вона відмінно поєднується з будь-яким гарніром, але особливо смачно виходить з макаронами. опис приготування: В принципі, в цьому рецепті приготування баранини в вершковому соусі...

читати далі
Млинці з куркою у вершковому соусі

Млинці з куркою у вершковому соусі

Такі смачні млинці нікого не залишать байдужими. Приготуйте їх на обід або вечерю. Дуже смачно! опис приготування: Готові млинці можна додатково обсмажити на вершковому маслі. Подавайте зі сметаною. Дуже смачно буде також з часниковим соусом. Готуйте на здоров'я! молоко— 1  літрів яйце— 3 шт...

читати далі
Брюссельська капуста у вершковому соусі

Брюссельська капуста у вершковому соусі

Брюссельська капуста у вершковому соусі — відмінний ситний гарнір або смачне самостійне блюдо. Готується дуже швидко і просто, а запікається в духовці. опис приготування: Аналогічним чином можна запекти і будь-яку іншу капусту, відмінно підійде цвітна та броколі. Беріть на замітку мій рецепт і...

читати далі
Брокколі з грибами у вершковому соусі

Брокколі з грибами у вершковому соусі

Далеко не всі люблять брокколі. Але я хочу розповісти, як приготувати брокколі з грибами у вершковому соусі так, щоб це блюдо сподобалося всім. Ніжний вершковий соус відмінно відтіняє смак брокколі. опис приготування: Зовсім необов'язково подавати брокколі з грибами у вершковому соусі саме з м...

читати далі