Рецепт Сьомга в часниковому соусі фото

Сьомга в часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже хочеться поділитися з вами чудовим класичним рецептом сьомги в часниковому соусі. Я вперше готувала це блюдо, і, смію зауважити, що сьомга вийшла незабутньою.

Незвичайний варіант приготування сьомги - з часниковим соусом. Я люблю таким блюдом дивувати і балувати не тільки своїх домашніх, але і гостей. Навіть до святкового столу можна приготувати сьомгу за цим рецептом.

  • Зелень - 20 грам
  • Масло рослинне - 1 штука (для смаження)
  • Сьомга - 400 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершки - 350 грам
  • Макаронні вироби - 300 грам
сьомга в часниковому соусі - фото крок 1
1. Я вирішила приготувати рибу в поєднанні з гарніром і зупинила свій вибір на макаронах. Відваріть їх до напівготовності і додайте приправу, а також додайте столову ложку рослинної олії. Все ретельно перемішайте.
сьомга в часниковому соусі - фото крок 2
2. Наріжте сьомгу невеликими шматочками. У каструлю додайте вершкове масло. Я вибрала невелику каструлю з тефлоновим покриттям.
сьомга в часниковому соусі - фото крок 3
3. Обсмажте рибу на повільному вогні до появи рожевого кольору. У середньо сьомга смажиться близько десяти хвилин. Поступово влийте вершки і збільште вогонь. Доведіть до кипіння, поле чого зменшіть вогонь і тушкуйте рибу до повного википання соусу.
сьомга в часниковому соусі - фото крок 4
4. Тепер саме час додати приправу і млоїте ще близько п'яти хвилин. Наріжте дрібно зелень, додайте часник і вершкову масу, все перемішайте, закрийте кришкою і залиште настоятися.
сьомга в часниковому соусі - фото крок 5
5. Після цього гарячі макарони залийте соусом і викладіть зверху рибу. При бажанні можна зверху посипати сиром і зеленню петрушки. Смачного!

Схожі рецепти