Рецепт Сироедческій Брауні фото

Сироедческій Брауні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Грецькі горіхи , Мигдаль
Рецепти сироїдіння
На полуденок
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Навіть при такій суворої системі харчування, як сироїдіння, можна побалувати себе чимось солоденьким! Пропоную Вашій увазі рецепт сироедческого Брауні.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати сиродеческій Брауні, я розповім нижче. Какао порошок можна замінити на необсмаженого кероб, а замість кокосового масла використовувати масло какао. Брауні виходить шоколадний, тане в роті і фантастично смачний! Встояти просто неможливо!

  • Волоський горіх - 80 грам(70 грам - в основу, 10 грам - для ганаша)
  • Мигдаль - 70 грам
  • Фініки - 5-6 штук
  • Какао порошок - 45 грам(35 грам - для основи, 10 грам - для ганаша)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кокосова олія - 1-2 Ст. Ложок (нерафінована)
  • Сироп агави - За смаком
  • Ванільний сироп - 1-2 капель
сироедческій Брауні - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
сироедческій Брауні - фото крок 2
Подрібніть в блендері горіхи в крихту.
сироедческій Брауні - фото крок 3
Додайте какао, фініки і дрібку солі. Ще раз подрібніть масу блендером до однорідної консистенції.
сироедческій Брауні - фото крок 4
Викладіть масу рівним шаром на пергамент. Сформуйте квадрат.
сироедческій Брауні - фото крок 5
Потім приготуйте ганаш. Розтопіть кокосове масло, додайте сироп агави, ванільний сироп і какао порошок. Перемішайте до однорідної консистенції.
сироедческій Брауні - фото крок 6
Викладіть ганаш на Брауні, розрівняйте ножем. Зверху посипте подрібненими горіхами. Приберіть Брауні в холодильник на півгодини.
сироедческій Брауні - фото крок 7
Сироедческій Брауні готовий, смачного!

Схожі рецепти