Сироедческій Брауні
(покроковий рецепт з фото)
Навіть при такій суворої системі харчування, як сироїдіння, можна побалувати себе чимось солоденьким! Пропоную Вашій увазі рецепт сироедческого Брауні.
Докладніше, як приготувати сиродеческій Брауні, я розповім нижче. Какао порошок можна замінити на необсмаженого кероб, а замість кокосового масла використовувати масло какао. Брауні виходить шоколадний, тане в роті і фантастично смачний! Встояти просто неможливо!
- Волоський горіх - 80 грам(70 грам - в основу, 10 грам - для ганаша)
- Мигдаль - 70 грам
- Фініки - 5-6 штук
- Какао порошок - 45 грам(35 грам - для основи, 10 грам - для ганаша)
- Сіль - 1 щіпка
- Кокосова олія - 1-2 Ст. Ложок (нерафінована)
- Сироп агави - За смаком
- Ванільний сироп - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти.
Подрібніть в блендері горіхи в крихту.
Додайте какао, фініки і дрібку солі. Ще раз подрібніть масу блендером до однорідної консистенції.
Викладіть масу рівним шаром на пергамент. Сформуйте квадрат.
Потім приготуйте ганаш. Розтопіть кокосове масло, додайте сироп агави, ванільний сироп і какао порошок. Перемішайте до однорідної консистенції.
Викладіть ганаш на Брауні, розрівняйте ножем. Зверху посипте подрібненими горіхами. Приберіть Брауні в холодильник на півгодини.
Сироедческій Брауні готовий, смачного!