Рецепт Сироедческій квас фото

Сироедческій квас
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Напої , Квас
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.

Сироедческій квас можна приготувати з будь-яких сирих ягід, овочів або фруктів. У нього не додають дріжджі. Сьогодні я покажу, як приготувати квас з буряка. Це корисний і вітамінний напій.

Опис приготування:

Сиру порізану буряк складіть у велику банку і засипте цукром, залийте теплою очищеною водою і залиште бродити від 3 до 5 діб при кімнатному температурі. Фільтрувати. Розлийте по пляшках, щільно закупорьте їх і зберігайте в холодильнику.

  • Вода - 2-2, 5 L
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Буряк - 5 штук
сироедческій квас - фото крок 1
Підготуйте воду, цукор і буряк.
сироедческій квас - фото крок 2
Буряк очистіть і поріжте максимально дрібно, можна використовувати терку.
сироедческій квас - фото крок 3
У чисту стерильну банку складіть на дно цукор і буряк.
сироедческій квас - фото крок 4
Залийте теплою водою (кип'ятити її не потрібно). Залиште бродити в теплі. Час бродіння безпосередньо залежить від навколишньої температури: чим тепліше буде в приміщенні, тим швидше заграє. Накрийте горлечко марлею: квас повинен дихати.
сироедческій квас - фото крок 5
Коли квас перебродить, процідіть його через кілька шарів марлі. Прохолодний. Квас готовий!

Схожі рецепти