Сироедческій борщ
(покроковий рецепт з фото)
Сироїдіння - система харчування, в якій вживають тільки їжу без термічної обробки. Однак це не заважає адаптувати звичні рецепти на новий лад. Сьогодні будемо готувати сироедческій борщ зі сметаною з кешью. Це легкий овочевий супчик, в якому міститься багато клітковини і мало калорій. Якщо хочете розвантажитися, то приготуйте його на вечерю. Виходить дуже смачно!
Докладніше, як приготувати сироедческій борщ, я розповім нижче. Рекомендую не сильно відступати від рецепта, інакше вийде не так смачно. Капусту беріть обов'язково краснокочанную, вона додасть колір супу. Кешью можете замінити на соняшникове насіння.
- Буряк - 200 грам
- Капуста червона - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Апельсин - 1/2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки(1/4 шт - в суп, 1/4 шт - в сметану )
- Вода - 1050 мілілітрів(1 L - в суп, 50 мл - в сметану )
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 1/3 пучка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Кешью - 50 грам
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Тонко наріжте червону капусту. Додати сіль, потім розімніть руками, щоб вона дала сік.
Буряк і моркву натріть на крупній тертці.
Апельсин подрібніть з часником, додайте сік половини лимона. Це секретний інгредієнт, не бійтеся додавати його в борщ!
Авокадо наріжте кубиками.
Змішайте всі разом. Додайте сіль, перець і дрібно порубаний кріп. Залийте водою.
Для сметани з кешью подрібніть блендером горіхи, гірчицю, сік лимона, сіль і перець за смаком.
Сироедческій борщ готовий, подавайте його разом зі сметаною з кешью. Приємного вам апетиту!