Рецепт Сироедческій хумус фото

Сироедческій хумус
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Бобові
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гумус

Адаптація східної закуски з нуту. Без термічної обробки. Дуже смачно подавати такий хумус з овочевими паличками з моркви і селери. Блюдо ідеально підходить для розвантаження організму.

Докладніше, як приготувати сироедческій хумус, я розповім нижче. Це базовий рецепт, при необхідності можна змінювати пропорції і додавати спеції за смаком. Рекомендую спробувати додати горіхове або кунжутне сиродавленое масло. За бажанням в хумус можна додати авокадо, в'ялені томати або оливки.

  • Гайка - 100 грам
  • Кунжутний убреч - 1-2 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки (нерафінована)
  • Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1/3 чайних ложки
  • Чорний перець - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Зіра - 1/4 чайних ложки
сироедческій хумус - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
сироедческій хумус - фото крок 2
Нут замочіть у воді на 6-8 годин. Потім ретельно промийте нут в холодній воді.
сироедческій хумус - фото крок 3
Подрібніть в блендері всі інгредієнти до однорідної консистенції.
сироедческій хумус - фото крок 4
Спробуйте хумус на смак, при необхідності додайте ще солі або Переца.
сироедческій хумус - фото крок 5
Сироедческій хумус готовий. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти