Сироедческій хумус
(покроковий рецепт з фото)
Адаптація східної закуски з нуту. Без термічної обробки. Дуже смачно подавати такий хумус з овочевими паличками з моркви і селери. Блюдо ідеально підходить для розвантаження організму.
Докладніше, як приготувати сироедческій хумус, я розповім нижче. Це базовий рецепт, при необхідності можна змінювати пропорції і додавати спеції за смаком. Рекомендую спробувати додати горіхове або кунжутне сиродавленое масло. За бажанням в хумус можна додати авокадо, в'ялені томати або оливки.
- Гайка - 100 грам
- Кунжутний убреч - 1-2 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки (нерафінована)
- Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
- Koriandr - 1/3 чайних ложки
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Зіра - 1/4 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Нут замочіть у воді на 6-8 годин. Потім ретельно промийте нут в холодній воді.
Подрібніть в блендері всі інгредієнти до однорідної консистенції.
Спробуйте хумус на смак, при необхідності додайте ще солі або Переца.
Сироедческій хумус готовий. Приємного вам апетиту!