Сирний суп по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
І знову я вирішила зварити на вечерю моїй родині вершковий суп. І як завжди вийшло смачно! ситний, ароматний, ніжний і тане в роті. Обов'язково такий зробіть своїм рідним.
Поділюся з вами рецептом про те, як приготувати сирний суп по-французьки. З цієї кількості продуктів вийде ціла каструля смачного гарячого. Тим більше, що поїсти супчика дуже корисно, особливо, якщо ви часто їсте тільки тверду їжу. Раджу вам до цього супу зробити грінки або домашні сухарики.
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Плавлений сир "дружба" - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 2 L
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - 0, 5 пучка
М'ясо помийте і наріжте великими шматками. Обсмажте їх на олії до золотистої скоринки. Закип'ятіть воду, трохи її підсолити, перекладіть підсмажене м'ясо в окріп.
Почистіть і дрібно наріжте цибулю. Потім обсмажте його на рослинному маслі. Наріжте гриби пластинками, додайте їх до цибулі. Готуйте до повного випаровування соку.
Сирки натріть на крупній тертці і додайте в бульйон. Заважайте до повного розчинення сиру. Подрібніть часник, дрібно наріжте зелень.
Перекладіть інгредієнти зі сковороди в бульйон. Поперчіть його, додайте часник і зелень. Подавайте суп ще теплим.