Сирники без яєць і глютену
(покроковий рецепт з фото)
Cирнікі без яєць і глютену - найкращий сніданок для тих, хто обожнює правильне харчування. Багато хто думає, що без яєць сирники розваляться, але це не так, і даний рецепт - підтвердження того!
У наш час існує дуже багато рецептів для правильного харчування. Сьогодні я розповім вам, як приготувати сирники без яєць і глютену. Вони відмінно замінять традиційні сирники, так як є не менш смачними і ще більш корисними. Ви можете заготовити сирники заздалегідь і помістити їх в морозилку, щоб потім обсмажити. Також можна додати ванілін, корицю, мед або мак для більш яскравого смаку.
- Сир - 400 грам
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Рисове борошно - 6 Ст. Ложок(4 ст. L. В тісто + 2 ст. L. Для панірування)
- Podslastitely - За смаком
1. Візьміть нежирний сир, додайте до нього підсолоджувач або його замінник і добре перемішайте.
2. Далі додайте 3-4 столові ложки сметани. У мене вона не дуже жирна, тому я беру 4 ложки. Додайте борошно. Я беру рисову, так як вона не містить глютен. Можете додати трохи ваніліну або кориці, мак.
3. Обваляйте сирники в рисовому борошні з обох сторін. У такому вигляді їх можна заморозити і приготувати пізніше. Якщо ви віддаєте перевагу правильне харчування, обсмажте їх на сухій сковороді з обох сторін.
4. Під час обсмажування Не закривайте сирники кришкою і почекайте, поки з обох сторін вони стануть золотистими. Смачного!