Сирники без смаження
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті детально описано, як приготувати сирники без смаження. Для приготування вам знадобиться духовка, щоб зарум'янити сирники. Потім їх слід протушкувати в соусі. Зацікавилися? готуємо!
Щоб приготувати смачні сирники, їх не обов'язково потрібно смажити на сковороді у великій кількості олії. Набагато простіше і корисніше запекти все сирники в духовці. А якщо ви ще приготуєте для них сметанний соус з маком, то страва вийде дуже смачним і ніжним.
- Сир - 500 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 170 грам
- Крем - 1 Склянка
- Зерна маку - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Обкладинка - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
Відразу включіть її, щоб вона розігрівалася до 180 градусів, поки ви готуєте тісто. Потім в миску вбийте сирі курячі яйця, додайте до них домашній сир або сир в брикетах, всипте цукор і перемішайте всі інгредієнти.
Просійте борошно через сито кілька разів, потім з'єднайте її з розпушувачем і содою, щоб сирники вийшли пишними. Додайте сухі інгредієнти до сирної маси і замісити тісто.
Тісто викладіть на робочу поверхню і присипте його борошном. Скачайте з тіста ковбаску і розділіть її на шістнадцять невеликих частин рівного розміру.
Застеліть деко пергаментом для запікання. Сформуйте з тіста сирники і викладіть їх на пергамент. Змастіть сирнічкі сметаною.
У духовку поставте деко з сирниками. Запікайте блюдо двадцять хвилин, поки не з'явиться коричнева скоринка.
В окремому посуді змішайте пару столових ложок заздалегідь розтопленого вершкового масла, мак, стакан сметани, ложку сахара, ванілін і корицю. Все це перемішайте і нагрійте на плиті.
Сирники остудіть, дістаньте з духовки і викладіть у жароміцних посуд. Залийте масою і знову поставте в духовку. Запікайте п'ять хвилин і подавайте до столу.