Сирне кільце
(покроковий рецепт з фото)
Хочете урізноманітнити свій стіл? Тоді приготуйте сирні кільця. Для цього вам знадобляться найпростіші інгредієнти, а результат просто перевершить всі ваші очікування. Побалуйте себе ласощами!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати сирне кільце, то просто уважно вивчіть цей рецепт. Він дуже простий і зрозумілий. Завдяки покроковим фото, ви зможете приготувати смачний десерт для всієї родини. Підійде навіть для свята.
- Борошно - 200 грам (тісто)
- Олія - 100 грам (тісто)
- Вода - 180 грам (тісто)
- Яйця - 5 штук (тісто)
- Сир - 320 грам
- Олія - 175 грам
- Цукрова пудра - 90 грам
- Згущене молоко - 65 грам
- Ванілін - 15 грам
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
Змішайте всі інгредієнти для тіста в посуді з високими стінками. Збийте їх до повної однорідності. Перекладіть тісто в кулінарний мішечок і видавіть на пергамент для запікання кільцями.
Випікайте отримані колечка в духовці. Перші двадцять хвилинок при температурі двісті десять градусів, потім ще п'ятнадцять хвилинок при температурі в сто сімдесят градусів.
Тепер прийшла черга крему. Для його приготування в скляному посуді з високими стінками змішайте розтоплене вершкове олію, ванілін і цукрову пудру. Збийте інгредієнти міксером до білого. Потім невеликими порціями додаєте згущене молоко, не перестаючи збивати. В самому кінці влийте ложку коньяку.
Додайте в отриманий крем протертий через сито сир.
Знову збийте крем за допомогою міксера або кухонного комбайна. Якщо ви хочете, щоб крем був солодшим, то додайте ще цукрової пудри. Якщо ви готуєте тістечка для дітей, то не додавайте в крем коньяк.
Крем перекладіть в кулінарний мішечок і помістіть в холодильник, щоб охолонув. Тим часом розріжте остиглі колечка на дві частини (кожне). Викладіть по колу крем з кулінарного мішка. З'єднайте половинки кілець, посипте їх цукровою пудрою.