Шоколадне кільце
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - оригінальний рецепт, як приготувати шоколадне кільце з "нутеллою" і бананом. Дійсно дуже смачний десерт, який особливо припаде до смаку дітям-ласунам. Приготуйте і ви!
Шоколадне кільце неймовірно просте в приготуванні. Тісто будемо використовувати готове листкове, тому на все про все у нас піде не більше 40 хвилин. Шоколадне кільце ідеально підійде для домашнього чаювання, для посиденьок з друзями. Одночасно це кільце і просте, і вишукане, воно уміщає в собі і ніжний банан, і ароматну шоколадну пасту, і хрустке тісто. Що може бути смачніше!
- Листкове тісто - 300 грам
- Банан - 1 штука
- Nutella - 90 грам
- Шоколад - 50 грам
- Яйце - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Листкове тісто можна використовувати як дріжджове, так и бездрожжевое. У будь-якому випадку його необхідно заздалегідь вийняти з морозилки, щоб воно встигло розморозитися, тоді його легше буде розгортати.
Тісто тонко розкачати у формі прямокутника приблизно 30 з 25 см. Уздовж довгої сторони викладіть кружечки бананів.
Зверху банан полийте "нутеллою" . Зробіть поперечні надрізи приблизно до половини прямокутника.
Загорніть тісто з начинкою в рулет.
Рулет загорніть в кільце і перекладіть його на пергамент.
В середину рулету поставте невелику формочку для запікання або піалочку, в яку покладіть шматочки шоколаду. Саме шоколадне кільце змастіть збитим яйцем.
Запікайте шоколадне кільце в духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин. За цей час кільце пропечеться і підрум'яниться, а шоколад розтопиться.
Шоколадне кільце готово. Приємного чаювання!