Сідло ягняти в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам цікаво, як приготувати сідло ягняти в духовці, пропоную піти простим рецептом. Вийде неймовірно ароматне, смачне і вишукане блюдо, яке підкорить навіть затятих гурманів.
Можна приготувати сідло цілком з ароматною зеленню, сиром, грибами або часником, а можна і шматочками. Ягняти можна запікати або обсмажувати на сковороді, тут як більше подобається. Вдале поєднання ароматних спецій зробить м'ясо неймовірно смачним, а правильний температурний режим зробить його соковитим.
- Сідло ягняти - 4 скибочки
- Гірчичний - 100 грам
- Luk-salotų - 2 штуки
- Часник - 10 зубчиків
- Петрушка - 1 пучок
- Чебрець - 2 штуки
- Розмарин - 2 штуки
- Естрада - 2 штуки
- Оливкова олія - За смаком
1
Вимийте сідло ягняти і витріть його серветками, розріжте на 4 шматочка.
2
Очистіть і дрібно наріжте цибулю, часник. Вимийте трави і дрібно наріжте петрушку, чебрець, розмарин, естрада. У мисці змішайте всі підготовлені інгредієнти.
3
Викладіть шматочки ягняти в форму для запікання, змастіть кожен гірчицею, потім розподіліть приготовлену начинку між 4 шматочками, полийте трохи оливковою олією.
4
Надішліть форму в розігрітий до 190 градусів духовку на 45 хвилин. Готове м'ясо дістаньте з духовки і залиште в формі на 15 хвилин.
5
Подавайте сідло гарячим з картопляним гарніром. Смачного!