Рецепт Сідло баранчика в духовці фото

Сідло баранчика в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Морква , Баранина , Цибуля
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Баранина вважається дуже смачним і дієтичним м'ясом. Особливо воно корисне, якщо його не смажити, а запікати в духовці. Відмінний рецепт для того, щоб порадувати рідних, близьких і друзів смачним м'ясом.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати сідло баранчика в духовці, то просто прочитайте цей рецепт. Що може бути краще м'яса з овочами? Блюдо виходить дуже соковитим і ароматним. Відмінно підійде для святкового столу.

  • Сідло баранчика - 1 кілограм
  • Морква велика - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець сухий - 1 Чайна ложка
  • Шавлія сухий - 1 Чайна ложка
  • Лавовий лист - За смаком
  • Вино біле сухе - 2/3 склянки
  • Помідори - 5 штук
  • Сіль, перець - За смаком
сідло баранчика в духовці - фото крок 1
Насамперед підготуйте овочі. Для цього очистіть моковочку, цибулька і часничок. Останній роздавите ножем, а цибулю і моркву наріжте досить великими кільцями.
сідло баранчика в духовці - фото крок 2
Баранину розрубати на зручні шматки, вимийте їх і обсушити. Потім в окремій піалках змішайте спеції з сіллю і гарненько натріть цією сумішшю баранину. Викладіть м'ясо в змащену жиром форму для запікання.
сідло баранчика в духовці - фото крок 3
Обкласти м'ясо заздалегідь підготовленими овочами. Часточками наріжте томати і викладіть по колу форми. Полийте інгредієнти оливковою олією і вином. Киньте лавровий лист і присипте залишками суміші трав.
сідло баранчика в духовці - фото крок 4
Прикрийте фольгою форму і поставте в духовочку, розігріту до 190 градусів. Запікайте півтори години. Потім відкрийте фольгу, поставте духовку на 200 градусів і запікайте п'ятнадцять хвилин до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти