Рецепт Каре баранчика в духовці фото

Каре баранчика в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Баранина
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Перед вами рецепт приготування каре баранчика в духовці, і я з радістю поділюся з вами деякими тонкощами і секретами приготування цього чудового блюда, яке прикрасить ваш святковий стіл!

Розповім, як приготувати каре баранчика в духовці! Спеції надають особливу пікантність і нейтралізують специфічний присмак і запах баранини, який деякий люди взагалі не сприймають, хоча я, наприклад, нічого такого не чую. Може, у мене і слабкий ніс, звичайно, але все ж смачне м'ясо я відрізню, а це якраз такий рецепт!

  • Каре баранчика - 1.5 кілограма
  • Гірчиця ніжна - 3-4 Ст. Ложок
  • Чебрець - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 2 Ст. Ложки
  • Лаванда - 1 Ст. Ложка (чебрець, розмарин, лаванда і м'ята можуть бути як сушеними, так і свіжими.)
  • М'ята - 0.5 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
каре баранчика в духовці - фото крок 1
1. Для початку м'ясо розморозимо, обмиємо, обсушити, натрем щедро сіллю і змажемо гірчицею. Нехай в такому вигляді постоїть годину-дві, промаринуется.
каре баранчика в духовці - фото крок 2
2. Тепер окремо змішаємо і подрібнити в пил чебрець, розмарин, лаванду і м'яту, додамо сіль, цю суміш як би вбиваємо в м'ясо, щоб спеції прилипли до гірчиці. Запікаємо тепер 20 хвилин при температурі в 200 градусів в духовці.
каре баранчика в духовці - фото крок 3
3. От і все! Можна подавати як цілим…
каре баранчика в духовці - фото крок 4
4. … так і порізаним на частини. Головне, щоб гарячим! Зверніть увагу на ступінь прожарювання: якщо любите більш засмажені страви, тримайте м'ясо в духовці довше.

Схожі рецепти