Каре баранчика в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування каре баранчика в духовці, і я з радістю поділюся з вами деякими тонкощами і секретами приготування цього чудового блюда, яке прикрасить ваш святковий стіл!
Розповім, як приготувати каре баранчика в духовці! Спеції надають особливу пікантність і нейтралізують специфічний присмак і запах баранини, який деякий люди взагалі не сприймають, хоча я, наприклад, нічого такого не чую. Може, у мене і слабкий ніс, звичайно, але все ж смачне м'ясо я відрізню, а це якраз такий рецепт!
- Каре баранчика - 1.5 кілограма
- Гірчиця ніжна - 3-4 Ст. Ложок
- Чебрець - 2 Ст. Ложки
- Розмарин - 2 Ст. Ложки
- Лаванда - 1 Ст. Ложка (чебрець, розмарин, лаванда і м'ята можуть бути як сушеними, так і свіжими.)
- М'ята - 0.5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Для початку м'ясо розморозимо, обмиємо, обсушити, натрем щедро сіллю і змажемо гірчицею. Нехай в такому вигляді постоїть годину-дві, промаринуется.
2. Тепер окремо змішаємо і подрібнити в пил чебрець, розмарин, лаванду і м'яту, додамо сіль, цю суміш як би вбиваємо в м'ясо, щоб спеції прилипли до гірчиці. Запікаємо тепер 20 хвилин при температурі в 200 градусів в духовці.
3. От і все! Можна подавати як цілим…
4. … так і порізаним на частини. Головне, щоб гарячим! Зверніть увагу на ступінь прожарювання: якщо любите більш засмажені страви, тримайте м'ясо в духовці довше.