Каре ягня в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Фантастично смачне, ексклюзивне і гурманське блюдо на чотири персони вам допоможе приготувати цей рецепт каре ягняти в духовці. Якщо вже вам в руки потрапило класне каре ягняти, НЕ схибив!
Ця страва, каре ягняти в духовці, важко перевершити в плані смаку або урочистості подачі. Воно виглядає дуже святково і вишукано (не дарма французи дуже люблять каре ягняти), але в той же час готується гранично просто. В хорошому ресторані за таке блюдо вам довелося б відвалити космічну суму, проте якщо все зробите своїми руками, то блюдо обійдеться відносно недорого. Головне - знайти гарне каре ягняти, а в іншому вам допоможе цей рецепт:
1. Хороше м'ясо готувати легко і просто, тому кількість інгредієнтів в цьому рецепті - мінімальне. По суті, крім самого каре ягняти потрібна тільки гірчиця, зелень і спеції.
2. Для початку потрібно зробити неглибокі надрізи на жирної стороні каре.
3. Кладемо каре на суху сковороду жирної стороною вниз. Обсмажуємо до невеликої скоринки з одного боку, потім перевертаємо і смажимо до скоринки з іншого. Сильно засмажувати не потрібно, нам необхідно лише, щоб м'ясо злегка потемніло, придбало коричневий відтінок.
4. Тим часом в блендері подрібнюємо до однорідності сухарі, зелень, оливкова олія, сіль і перець.
5. Злегка обсмажене каре ягняти змащуємо діжонськой гірчицею з усіх боків.
6. Поверх гірчиці змащуємо каре подрібненою масою з блендера. Розподілити масу потрібно рівномірно.
7. Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо рівно 20 хвилин.
8. Фантастично смачне каре ягняти в духовці готове. Оболонка з гірчиці і подрібненої зелені дозволяє зберегти молоде м'ясо ідеально ніжним і соковитим. Воно дійсно просто тане в роті - упевнений, нічого подібного ви ніколи не пробували.
Готово!
- Каре ягняти - 1, 5 штуки(На 12-ти косточках)
- Дижонская гірчиця - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Петрушка свіжа (пучок) - 1 штука
- Чебрець свіжий (жменю) - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Хороше м'ясо готувати легко і просто, тому кількість інгредієнтів в цьому рецепті - мінімальне. По суті, крім самого каре ягняти потрібна тільки гірчиця, зелень і спеції.
2. Для початку потрібно зробити неглибокі надрізи на жирної стороні каре.
3. Кладемо каре на суху сковороду жирної стороною вниз. Обсмажуємо до невеликої скоринки з одного боку, потім перевертаємо і смажимо до скоринки з іншого. Сильно засмажувати не потрібно, нам необхідно лише, щоб м'ясо злегка потемніло, придбало коричневий відтінок.
4. Тим часом в блендері подрібнюємо до однорідності сухарі, зелень, оливкова олія, сіль і перець.
5. Злегка обсмажене каре ягняти змащуємо діжонськой гірчицею з усіх боків.
6. Поверх гірчиці змащуємо каре подрібненою масою з блендера. Розподілити масу потрібно рівномірно.
7. Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо рівно 20 хвилин.
8. Фантастично смачне каре ягняти в духовці готове. Оболонка з гірчиці і подрібненої зелені дозволяє зберегти молоде м'ясо ідеально ніжним і соковитим. Воно дійсно просто тане в роті - упевнений, нічого подібного ви ніколи не пробували.
Готово!