Рецепт Каре телятини фото

Каре телятини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Телятина
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Каре телятини - це дуже смачне і пікантне блюдо, підходяще для святкового застілля або будь-якого іншого урочистого заходу. М'ясо виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним!

Перед вами - простий рецепт приготування каре телятини. Приготування можна розділити на кілька окремих етапів. З м'ясом все просто, спершу воно маринується 1 час, а потім запікають у духовці. До м'яса готується смачний соус із зелені, оцту, соєвого соусу і лимонного соку. Додатково я готую овочі на грилі. Гарного вам дня!

  • Телятина - 800 грам
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Бальзамик - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Braai - 2 штуки (пучка)
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Цибуля зелена - 2 штуки
  • Перецьь чилі - За смаком
  • Імбир - 1 штука (корінь 1 см)
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сік лимона - За смаком
каре телятини - фото крок 1
Телятину ріжемо по кісточці. Кладемо в глибокий посуд.
каре телятини - фото крок 2
Приправити сіллю і poperčite, залиште маринуватися на 10 хвилин.
каре телятини - фото крок 3
Змішайте в глибокій мисці: соєвий соус, оцет, масло оливкове, зернову гірчицю, часник (пропущений через прес), коричневий цукор.
каре телятини - фото крок 4
Полийте маринадом м'ясо, перемішайте. Залиште на 1 час.
каре телятини - фото крок 5
Промийте зелень. Імбир очистіть.
каре телятини - фото крок 6
Кладемо в блендер: Kinzu, петрушку, Зелена цибуля, часник, чилі перець за смаком, шматочок імбиру. Підливаючи оливкову олію, подрібнюємо інгредієнти до стану пюре.
каре телятини - фото крок 7
Додаємо соєвий соус, лимонний сік, сіль, цукор і рисовий укус. Перемішуємо і кладемо соус в скляну баночку. Ставимо в холодильник.
каре телятини - фото крок 8
На грилі обсмажуємо овочі для гарніру.
каре телятини - фото крок 9
Обсмажуємо замариноване м'ясо на сковороді-гриль, по 4 хвилини з кожного боку.
каре телятини - фото крок 10
Кладемо м'ясо в форму для запікання, поливаємо залишками маринаду. Готуємо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів.
каре телятини - фото крок 11
До столу подавайте з соусом і овочами гриль. Смачного!

Схожі рецепти