Каре телятини
(покроковий рецепт з фото)
Каре телятини - це дуже смачне і пікантне блюдо, підходяще для святкового застілля або будь-якого іншого урочистого заходу. М'ясо виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним!
Перед вами - простий рецепт приготування каре телятини. Приготування можна розділити на кілька окремих етапів. З м'ясом все просто, спершу воно маринується 1 час, а потім запікають у духовці. До м'яса готується смачний соус із зелені, оцту, соєвого соусу і лимонного соку. Додатково я готую овочі на грилі. Гарного вам дня!
- Телятина - 800 грам
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Бальзамик - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Braai - 2 штуки (пучка)
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Цибуля зелена - 2 штуки
- Перецьь чилі - За смаком
- Імбир - 1 штука (корінь 1 см)
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Масло оливкове - За смаком
- Сік лимона - За смаком
Телятину ріжемо по кісточці. Кладемо в глибокий посуд.
Приправити сіллю і poperčite, залиште маринуватися на 10 хвилин.
Змішайте в глибокій мисці: соєвий соус, оцет, масло оливкове, зернову гірчицю, часник (пропущений через прес), коричневий цукор.
Полийте маринадом м'ясо, перемішайте. Залиште на 1 час.
Промийте зелень. Імбир очистіть.
Кладемо в блендер: Kinzu, петрушку, Зелена цибуля, часник, чилі перець за смаком, шматочок імбиру. Підливаючи оливкову олію, подрібнюємо інгредієнти до стану пюре.
Додаємо соєвий соус, лимонний сік, сіль, цукор і рисовий укус. Перемішуємо і кладемо соус в скляну баночку. Ставимо в холодильник.
На грилі обсмажуємо овочі для гарніру.
Обсмажуємо замариноване м'ясо на сковороді-гриль, по 4 хвилини з кожного боку.
Кладемо м'ясо в форму для запікання, поливаємо залишками маринаду. Готуємо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів.
До столу подавайте з соусом і овочами гриль. Смачного!