Каре баранини
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена страва в країнах Західної Європи. Італійці і французи напам'ять знають, як приготувати каре баранини, щоб ідеально зберегти делікатний смак і тонкий аромат м'яса.
Каре можна готувати цілком, але більшість воліє розділяти його на окремі «котлетки». Дуже добре поєднується з вермішеллю, гречкою і запеченими овочами. Пропоную вам дуже смачний варіант приготування каре ягняти з молодою картоплею і сочевицею. Смак готового блюда вас обов'язково здивує. Рецепт дуже простий, а час приготування майже непомітне!
- Каре ягняти - 2 штуки
- Картопля - 7 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Сочевиця - 1 Склянка
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Розмарин, душа - За смаком
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
Злегка відваріть картоплю. Потім поставте його в духовку до готовності. Тим часом поставте каструлю з водою на вогонь і додайте зелену сочевицю. Варіть протягом 20 хвилин.
У розігріту сковороду влийте оливкового масла. Додайте часник, розмарин і материнку.
Обсмажте каре з усіх боків на ароматичному маслі (головне не перепечеться, оскільки м'ясо втратить делікатний смак).
Викладіть м'ясо на тарілку, нехай воно остигає. У сковороду додайте дрібно нарізану цибулю.
Потім до цибулі додайте сочевицю. Перемішайте.
Обсмажене м'ясо викладіть на майже готову картоплю (кладемо зверху). Надішліть форму в духовку на 8-9 хвилин.
У сочевицю і обсмажену цибулю додайте кінзу, а також трошки подрібненого часнику.
Дістаньте каре з духовки і дайте відпочити пару хвилинок.
Викладіть готову страву на красиву тарілку, прикрасьте помідори черрі, червоним перцем і петрушкою.
З келихом червоного вина насолоджуватися найніжнішим смаком каре ягняти буде набагато приємніше. Смачного вам настрою, кулінари.