Рецепт Каре баранини фото

Каре баранини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Бобові, Баранина, Часник, Цибуля, Сочевиця
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

Улюблена страва в країнах Західної Європи. Італійці і французи напам'ять знають, як приготувати каре баранини, щоб ідеально зберегти делікатний смак і тонкий аромат м'яса.

Каре можна готувати цілком, але більшість воліє розділяти його на окремі «котлетки». Дуже добре поєднується з вермішеллю, гречкою і запеченими овочами. Пропоную вам дуже смачний варіант приготування каре ягняти з молодою картоплею і сочевицею. Смак готового блюда вас обов'язково здивує. Рецепт дуже простий, а час приготування майже непомітне!

  • Каре ягняти - 2 штуки
  • Картопля - 7 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сочевиця - 1 Склянка
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Розмарин, душа - За смаком
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
каре баранини - фото крок 1
Злегка відваріть картоплю. Потім поставте його в духовку до готовності. Тим часом поставте каструлю з водою на вогонь і додайте зелену сочевицю. Варіть протягом 20 хвилин.
каре баранини - фото крок 2
У розігріту сковороду влийте оливкового масла. Додайте часник, розмарин і материнку.
каре баранини - фото крок 3
Обсмажте каре з усіх боків на ароматичному маслі (головне не перепечеться, оскільки м'ясо втратить делікатний смак).
каре баранини - фото крок 4
Викладіть м'ясо на тарілку, нехай воно остигає. У сковороду додайте дрібно нарізану цибулю.
каре баранини - фото крок 5
Потім до цибулі додайте сочевицю. Перемішайте.
каре баранини - фото крок 6
Обсмажене м'ясо викладіть на майже готову картоплю (кладемо зверху). Надішліть форму в духовку на 8-9 хвилин.
каре баранини - фото крок 7
У сочевицю і обсмажену цибулю додайте кінзу, а також трошки подрібненого часнику.
каре баранини - фото крок 8
Дістаньте каре з духовки і дайте відпочити пару хвилинок.
каре баранини - фото крок 9
Викладіть готову страву на красиву тарілку, прикрасьте помідори черрі, червоним перцем і петрушкою.
каре баранини - фото крок 10
З келихом червоного вина насолоджуватися найніжнішим смаком каре ягняти буде набагато приємніше. Смачного вам настрою, кулінари.

Схожі рецепти