Сицилійські спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті по-сицилійський - просто, смачно і корисно. Готувати швидко і легко! Поки відварюються спагетті, ви встигнете приготувати заправку з дрібної риби з додаванням часнику.
Для спагетті по-сицилійський нам знадобляться подрібнені анчоуси, часник. Обсмажте їх на оливковій олії, додайте панірувальні сухарі і рубану петрушку. Нижче дивіться покроковий рецепт, як приготувати сицилійські спагетті.
- Спаггети - 450 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Анчоуси - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 2/3 склянки
- Петрушка - 1 пучок
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Пармезан тертий - 4 Ст. Ложки (для подачі)
1. Підготуйте необхідні продукти. Часник очистіть.
2. У великій каструлі підсолену воду доведіть до кипіння. Додайте спагетті і варіть протягом 8 - 10 хвилин згідно з інструкцією на пачці, відкиньте на друшляк. Анчоуси попатраєте, видаліть голови і плавники.
3. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію. Додайте подрібнений часник і анчоуси, готуйте близько 2 хвилин, постійно перемішуючи. Додайте панірувальні сухарі, посічену петрушку і чорний мелений перець, перемішайте і зніміть з вогню.
4. Перед подачею на стіл перемішайте соус з гарячою пастою і посипте тертим сиром. Смачного!