Рецепт Сицилійські спагетті фото

Сицилійські спагетті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Макарони, Анчоус
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Спагеті по-сицилійський - просто, смачно і корисно. Готувати швидко і легко! Поки відварюються спагетті, ви встигнете приготувати заправку з дрібної риби з додаванням часнику.

Для спагетті по-сицилійський нам знадобляться подрібнені анчоуси, часник. Обсмажте їх на оливковій олії, додайте панірувальні сухарі і рубану петрушку. Нижче дивіться покроковий рецепт, як приготувати сицилійські спагетті.

  • Спаггети - 450 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Анчоуси - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 2/3 склянки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Пармезан тертий - 4 Ст. Ложки (для подачі)
сицилійські спагетті - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні продукти. Часник очистіть.
сицилійські спагетті - фото крок 2
2. У великій каструлі підсолену воду доведіть до кипіння. Додайте спагетті і варіть протягом 8 - 10 хвилин згідно з інструкцією на пачці, відкиньте на друшляк. Анчоуси попатраєте, видаліть голови і плавники.
сицилійські спагетті - фото крок 3
3. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію. Додайте подрібнений часник і анчоуси, готуйте близько 2 хвилин, постійно перемішуючи. Додайте панірувальні сухарі, посічену петрушку і чорний мелений перець, перемішайте і зніміть з вогню.
сицилійські спагетті - фото крок 4
4. Перед подачею на стіл перемішайте соус з гарячою пастою і посипте тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти