Шурпа з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Şurpa - дуже популярний на сході суп, як правило, приготований на основі баранини і овочів. Пропоную приготувати шурпу з курячого м'яса. У моєму варіанті суп виходить дуже ситним і смачним.
Перед вами - простий рецепт приготування шурпи з курки в мультиварці. В першу чергу відваріть курку, потім додайте овочі і спеції. Готується шурпа в режимі "мультіповар" . Готовий суп повинен настоятися в "режимі підігріву" 10 хвилин. При подачі на стіл присипаємо шурпу подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Куряче м'ясо промиваємо і кладемо в чашу мультиварки, вливаємо 2-2, 5 літра води. Варимо м'ясо в режимі "мультіповар" 30 хвилин. Тим часом підготуйте овочі. Лук наріжте півкільцями, картопля, перець, морква і помідори нарізаємо середніми шматочками.
Через 30 хвилин кладемо овочі в чашу мультиварки, додаємо спеції. Готуємо в тому ж режимі ще 10-15 хвилин.
Шурпа подається до столу рясно присипана подрібненою зеленню. Смачного!