Шурпа з баранини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Традиційно шурпа готується в казані або будь-який інший товстостінній посуді, але якщо у вас немає ні першого, ні другого, не турбуйтеся, адже такий наваристий супчик можна зробити і в мультиварці.
За допомогою сучасної техніки можна зробити будь-яку страву, причому готувати в ній і зручніше, і простіше, як мені здається. І сьогоднішній мій рецепт присвячується всім любителям баранини або тим, кому подобається узбецька кухня, адже в ньому я розповім, як зробити шурпу з баранини в мультиварці. Одна з особливостей приготування такого супу полягає в тому, що м'ясо і овочі в ньому попередньо обсмажуються, а мультиварка якраз відмінно підходить для цього завдання. У ній ми можемо і посмажити, і зварити, так і посуду менше мити доведеться, і часу на все ми не так багато витратимо. Так що беріть на озброєння цей простий рецепт шурпи з баранини в мультиварці і радуйте своїх домашніх смачною і ароматною їжею.
- Баранина - 800 грам (шийна або лопаткова частина)
- Картопля - 6-7 штук
- Помідори - 2 штуки (великі)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Кріп свіжий - 50-60 грам(1 пучок)
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, куркума, червоний гострий перець, зіра, koriandr)
- Сіль - За смаком