Рецепт Шурпа в мультиварці з яловичини фото

Шурпа в мультиварці з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Густий м'ясний суп, який прийшов на наші столи з Середньої Азії. Шурпу давно полюбили в моїй родині, тому хочу поділитися рецептом, може, кому стане в нагоді. Дивимося рецепт.

Опис приготування:

Мультиварка дуже полегшить вам приготування шурпи. Залишиться тільки все нарізати і вчасно додати в чашу мультиварки. Зелень використовуйте на свій смак і по сезону. Яловичину добре обробіть, зріжте все плівки, так приємніше буде її їсти. Часник, до речі, можна просто порізати і через прес не пропускати, він все одно все віддасть. Шурпу подавайте з лавашем або улюбленим темним хлібом.

Як приготувати шурпу з яловичини?

1. Яловичину помийте під проточною водою і крупно поріжте.

2. Складіть в чашу мультиварки і готуйте в режимі «Суп» 1 час.

3. Поки м'ясо вариться, поріжте цибулю, морква і солодкий перець. Додайте овочі до готового м'яса і знову ввімкніть режим «Суп».

4. Коли суп закипить додайте в нього томатну пасту, сіль, перець і видавлений через прес часник.

5. Потім додайте порізану кубиками картоплю.

6. Закрийте кришку і готуйте ще 25-30 хвилин. Потім киньте в суп зелень.

7. Перемішайте і дайте настоятися хвилин 30.

Після цього ситну і апетитну шурпу з яловичини, приготовлену в мультиварці, можна подавати на стіл.

Смачного!


  • Яловичина - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Пучок свіжої зелені - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
Мультиварка дуже полегшить вам приготування шурпи. Залишиться тільки все нарізати і вчасно додати в чашу мультиварки. Зелень використовуйте на свій смак і по сезону. Яловичину добре обробіть, зріжте все плівки, так приємніше буде її їсти. Часник, до речі, можна просто порізати і через прес не пропускати, він все одно все віддасть. Шурпу подавайте з лавашем або улюбленим темним хлібом.

Як приготувати шурпу з яловичини?

1. Яловичину помийте під проточною водою і крупно поріжте.

2. Складіть в чашу мультиварки і готуйте в режимі «Суп» 1 час.

3. Поки м'ясо вариться, поріжте цибулю, морква і солодкий перець. Додайте овочі до готового м'яса і знову ввімкніть режим «Суп».

4. Коли суп закипить додайте в нього томатну пасту, сіль, перець і видавлений через прес часник.

5. Потім додайте порізану кубиками картоплю.

6. Закрийте кришку і готуйте ще 25-30 хвилин. Потім киньте в суп зелень.

7. Перемішайте і дайте настоятися хвилин 30.

Після цього ситну і апетитну шурпу з яловичини, приготовлену в мультиварці, можна подавати на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти