Шулюм з баранини на природі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знати, як зробити шулюм з баранини на природі? - Немає нічого простіше! Блюдо виходить оригінальне, ситне і смачне. Сільська місцевість - саме воно! Тим більше, робиться на пиві, веселощів точно додасть!
Рецепт приготування шулюм з баранини на природі досить простий, і я думаю, він під силу кожному кухарю! навіть новачкові, навіть тим, хто не звик щось серйозне готувати, так скажемо, "на виїзді" . А ось і даремно, - поки всі овочі наріжете, і розязик зав'яжеться, а потім, поки суп дочекаєтеся, - наговоритеся вдосталь! Так що розповім, як зробити шулюм з баранини на природі! Приємний вам і добрих зустрічей!
- Баранина - 1.5 кілограма (найкраще - реберця)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 5 штук
- Перець болгарський - 1 штука (або два маленьких)
- Капуста - 300 грам
- Картопля - 9 штук
- Пиво - 1 літр
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Добре розпалюються казан з рослинним маслом, і обсмажити в ньому реберця з усіх боків. Солимо і перчимо до смаку.
2. Коли м'ясо покриється скоринкою - додамо подрібнені цибулю, морквину і перчик.
3. Коли і овочі обсмажити, - додамо капусту, і вогонь, по можливості, починаємо збавляти, щоб до кінця готування блюдо доходило вже на вугіллі.
4. Після капусти - подрібнені помідори. Відразу ж заливаємо шулюм водою, щоб покрила овочі і м'ясо. tusim, поки капуста не стане м'якою.
5. Коли бульйон перекипить, - додамо картоплю, і продовжимо варити до повної готовності картоплі.
6. Тепер знімаємо шулюм з вогню, поставки пива, зелень і подрібнений часник. Даємо страві настоятися, по можливості, під кришкою.
7. От і все! Смачного!