Шоколадний торт з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Шоколад і малини - це просто мрія смаку. Ці два інгредієнти відмінно доповнюють один одного. Саме з таким поєднанням я пропоную приготувати чудовий домашній торт!
Для прикраси я залила верх торта шоколадною глазур'ю. Але можна його прикрасити і по-іншому. Наприклад, ягодами або просто кремом. Пробуйте і діліться враженнями в коментарях!
- Яйце - 5 штук
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 150 грам
- Какао - 70 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Малина свіжа - 400 грам
- Вершки від 33% - 600 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
Яйця збийте з цукром в пишну масу.
Акуратно введіть борошно, соду і какао. Перемішуйте віночком.
Готове тісто вилийте в форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 50 хвилин.
Готовий бісквіт остудіть і розріжте на 3-4 коржа.
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою.
Кожен корж трохи просочіть водою. Змастіть кремом і викладіть ягоди малини.
Повапните верх і боки торта кремом.
Повапните верх і боки торта кремом.
Прикрасьте на свій смак.
Поставте в холодильник на кілька годин (краще на ніч), щоб торт добре просочився і застиг.
Приємного чаювання!
Поставте в холодильник на кілька годин (краще на ніч), щоб торт добре просочився і застиг.
Приємного чаювання!