Шоколадний пиріг з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадний пиріг з малиною популярний французький десерт. Десерт дивно смачний, з багатим шоколадним смаком. Приготувати його не так уже й важко, просто потрібно витратити трохи часу. Ось рецепт!
Рецепт шоколадного пирога з малиною не надто простий, і щоб його зробити, доведеться потрудитися. Але, повірте, воно того варте - на виході виходить пиріг, який не соромно подати навіть на святковий стіл. Ефектний і дуже смачний. При бажанні замість малини можете використовувати які-небудь інші ягоди, проте особисто мені найбільше подобається саме з малиною. Отже, розповідаю як зробити шоколадний пиріг з малиною!
- Шоколад - 125 грам
- Вершки - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 75 грам (тісто)
- Жовток - 2 штуки
- Барвник - За смаком
Холодне масло, жовтки і борошно змішати, замісити тісто.
Замісити тісто.
Тісто потримати в холодильнику і руками розподілити по формі для запікання.
Тісто проколоти виделкою і випікати 20 хвилин при 180 градусах.
Вершки розтопити з шоколадом і цукром.
Додати яйце і добре розмішати шоколад.
На тісто викласти малину і вилити шоколад. Випікати 25 хвилин при 180 градусах.
Шоколад натерти.
Торт малиною прикрасити.
Малину пофарбуйте золотим харчовим барвником.
Смачного!