Шоколадний рулет з сиром і малиною
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте дуже смачний бісквітний рулет. Мінімум часу, максимум смакового насолоди! Це один з моїх улюблених рецептів випічки до чаю.
Якщо ви любите шоколад, то цей рецепт точно для вас! Смак шоколаду відмінно поєднується з ніжною сирною начинкою і розбавляється кислинкою малини. Рулет виходить дуже смачним і ніжним!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 60 грам
- Борошно - 60 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сир - 100 грам
- Вершки від 33% - 100 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Малина свіжа - 100 грам
- Шоколад - 70 грам
Яйця збийте з цукром в пишну піну.
Введіть борошно, соду і какао.
Перелийте тісто на деко, застелений папером для випічки. Випікайте при 180 градусах 7-10 хвилин.
Готовий рулет відразу гарячим скрутіть з папером в рулет, накрийте рушником і приберіть в холод, щоб він охолов.
Для начинки збийте вершки з цукровою пудрою і з'єднайте з сиром.
Бісквіт змастіть сирним кремом і розкладіть ягоди малини. Поверніть в щільний рулет.
Змастіть рулет розтопленим шоколадом і приберіть в холод на годину, щоб рулет застиг.
Приємного чаювання!