Рецепт Макарун шоколадний зі свіжою малиною фото

Макарун шоколадний зі свіжою малиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Какао , Мигдалеве борошно
Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Французька кухня славиться своїми вишуканими стравами, над створенням яких працюють найкращі шеф-кухарі світу. Хочете дізнатися, як приготувати макарун шоколадний зі свіжою малиною? дуже раджу!

Опис приготування:

Ще пару років тому ніхто і не знав про такий ласощах, як макарун, і тільки за останні кілька років він почав завойовувати ринок. Сьогодні ціна такого десерту дуже висока, тому якщо хочете поласувати їм, пропоную освоїти нескладний і докладний рецепт. Десерт подається холодним і стане вишуканим частування святкового столу.

1. У мисці змішую борошно з цукровою пудрою і какао-порошком. Оскільки мигдальна борошно трохи жірновато, висипаю суміш на деко, застелене пергаментом, і відправляю в розігрітий до 150 градусів духовку на 5 хвилин.

2. Дістаю суміш, просіваю її через дрібне сито, пересипаю в миску. В окремій мисці збиваю білки з цукром до появи пишної піни.

3. До сухих інгредієнтів ввожу білково-цукрову суміш, акуратно перемішую до отримання однорідного тіста.

4. Перекладаю тісто в кондитерський мішок, відвалів на деко з пергаментом, формуючи макаруни, залишаю при кімнатній температурі на 60 хвилин до появи скоринки.

5. Після години відправляю лист в розігрітий до 150 градусів духовку на шість хвилин, потім дістаю його і переставляю іншою стороною ще на шість хвилин. Готові макаруни не знімаю відразу з пергаменту, а залишаю на пару хвилин.

6. Для начинки: змішую вершковий сир з вершками і цукром, збиваю міксером до розчинення цукру. Свіжу малину гарненько промиваю і відкидаю на друшляк, щоб пішла вода.

7. На одну частину макарунами відвалів кондитерським мішком начинку, потім викладаю ягідки малини і накриваю другою частиною.

8. При подачі прикрашаю макарун тертим білим шоколадом і свіжими ягідками малини. Смачного!


  • Мигдалеве борошно - 110 грам
  • Пудра цукрова - 225 грам
  • Цукор - 175 грам(50 грам для тіста, 125 грам для начинки)
  • Какао - 25 грам
  • Білок - 1 штука
  • Вершки - 30 мілілітрів
  • Вершковий сир - 125 грам
  • Малина свіжа - 50 грам
  • Білий шоколад - За смаком (для прикраси)
Ще пару років тому ніхто і не знав про такий ласощах, як макарун, і тільки за останні кілька років він почав завойовувати ринок. Сьогодні ціна такого десерту дуже висока, тому якщо хочете поласувати їм, пропоную освоїти нескладний і докладний рецепт. Десерт подається холодним і стане вишуканим частування святкового столу.

1. У мисці змішую борошно з цукровою пудрою і какао-порошком. Оскільки мигдальна борошно трохи жірновато, висипаю суміш на деко, застелене пергаментом, і відправляю в розігрітий до 150 градусів духовку на 5 хвилин.

2. Дістаю суміш, просіваю її через дрібне сито, пересипаю в миску. В окремій мисці збиваю білки з цукром до появи пишної піни.

3. До сухих інгредієнтів ввожу білково-цукрову суміш, акуратно перемішую до отримання однорідного тіста.

4. Перекладаю тісто в кондитерський мішок, відвалів на деко з пергаментом, формуючи макаруни, залишаю при кімнатній температурі на 60 хвилин до появи скоринки.

5. Після години відправляю лист в розігрітий до 150 градусів духовку на шість хвилин, потім дістаю його і переставляю іншою стороною ще на шість хвилин. Готові макаруни не знімаю відразу з пергаменту, а залишаю на пару хвилин.

6. Для начинки: змішую вершковий сир з вершками і цукром, збиваю міксером до розчинення цукру. Свіжу малину гарненько промиваю і відкидаю на друшляк, щоб пішла вода.

7. На одну частину макарунами відвалів кондитерським мішком начинку, потім викладаю ягідки малини і накриваю другою частиною.

8. При подачі прикрашаю макарун тертим білим шоколадом і свіжими ягідками малини. Смачного!

Схожі рецепти