Шніцель з грудки
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель з грудки ще називають королівським шніцелем. І я повністю згодна з цим. Смачний і ніжний шніцель з грудки - блюдо для справжніх гурманів.
Шніцель з грудки відмінно поєднується з картопляним пюре і свіжими овочами. Шніцель з грудки сподобається господиням, у яких мало часу на приготування обіду або вечері. Так само його можна подати несподівано прийшли гостям. Смачного.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
Відбийте курячу грудку.
Збийте яйця з молоком. Додати сіль, поперчіть.
Обваляйте курячу грудку в борошні, потім вимочіть в яйці з молоком, потім в панірувальних сухарях і викладайте на розігріте в сковороді рослинне масло. Обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки.
Подавайте шніцель з грудки гарячим з гарніром.