Рецепт Шніцель з грудки фото

Шніцель з грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Птах , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шніцель з грудки ще називають королівським шніцелем. І я повністю згодна з цим. Смачний і ніжний шніцель з грудки - блюдо для справжніх гурманів.

Опис приготування:

Шніцель з грудки відмінно поєднується з картопляним пюре і свіжими овочами. Шніцель з грудки сподобається господиням, у яких мало часу на приготування обіду або вечері. Так само його можна подати несподівано прийшли гостям. Смачного.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
шніцель з грудки - фото крок 1
Відбийте курячу грудку.
шніцель з грудки - фото крок 2
Збийте яйця з молоком. Додати сіль, поперчіть.
шніцель з грудки - фото крок 3
Обваляйте курячу грудку в борошні, потім вимочіть в яйці з молоком, потім в панірувальних сухарях і викладайте на розігріте в сковороді рослинне масло. Обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки.
шніцель з грудки - фото крок 4
Подавайте шніцель з грудки гарячим з гарніром.

Схожі рецепти