Рецепт Шніцель в клярі фото

Шніцель в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Шніцель - соковита, плоска, широка котлета овальної форми. Може бути з цільного шматка м'яса або рубаний.

Опис приготування:

Приготуємо шніцель з рубленого курячого фаршу. Як гарнір подайте будь-яку кашу, картопля або інші овочі.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
шніцель в клярі - фото крок 1
Подрібніть цибулю. Через велику сітку на м'ясорубці пропустіть куряче філе.
шніцель в клярі - фото крок 2
Додайте сіль, спеції, 3-4 ст. L. Молока, 2 яйця. Вимішайте фарш.
шніцель в клярі - фото крок 3
З отриманого фаршу сформуйте котлети-шніцель овальної форми, плоскі.
шніцель в клярі - фото крок 4
З решти яєць, солі, перцю, борошна і молока приготуйте кляр. В цей кляр занурте кожен шніцель з двох сторін.
шніцель в клярі - фото крок 5
Обсмажте на олії з двох сторін.
шніцель в клярі - фото крок 6
Подайте до столу гарячими. Шніцель це завжди смачно. Не містить хліба і це плюсом відбивається на вашій фігурі.

Схожі рецепти