Шніцель в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель - соковита, плоска, широка котлета овальної форми. Може бути з цільного шматка м'яса або рубаний.
Приготуємо шніцель з рубленого курячого фаршу. Як гарнір подайте будь-яку кашу, картопля або інші овочі.
- Куряче філе - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Борошно - 3 Ст. Ложки
Подрібніть цибулю. Через велику сітку на м'ясорубці пропустіть куряче філе.
Додайте сіль, спеції, 3-4 ст. L. Молока, 2 яйця. Вимішайте фарш.
З отриманого фаршу сформуйте котлети-шніцель овальної форми, плоскі.
З решти яєць, солі, перцю, борошна і молока приготуйте кляр. В цей кляр занурте кожен шніцель з двох сторін.
Обсмажте на олії з двох сторін.
Подайте до столу гарячими. Шніцель це завжди смачно. Не містить хліба і це плюсом відбивається на вашій фігурі.