Рецепт Шніцель (класичний рецепт) фото

Шніцель (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Телятина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Шніцель - це страва традиційної віденської кухні, яке традиційне готується виключно з телятини. М'ясо обвалюють в паніровці (сухарі і борошно), а потім смажать в олії.

Опис приготування:

Віденський шніцель - одне з найвідоміших страв кухні Австрії. Класичний віденський шніцель готується з телятини в паніровці з борошна, яйця і подрібнених панірувальних сухарів. Приготування шніцеля зі свинини теж допустимо, але тоді такий шніцель йде в меню з приставкою - «Віденський шніцель зі свинини».

Дивіться, як приготувати шніцель (класичний рецепт) в домашніх умовах.

  • Телятина - 700 грам
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
шніцель (класичний рецепт) - фото крок 1
Для приготування шніцеля класичного нам необхідно взяти м'ясо телятини. Наріжте його на пластини.
шніцель (класичний рецепт) - фото крок 2
М'ясо відбийте молоточком з двох сторін.
шніцель (класичний рецепт) - фото крок 3
Посоліть і поперчіть шматочок з обох сторін.
шніцель (класичний рецепт) - фото крок 4
В одній мисочці збийте яйця з молоком. В іншу насипте борошно, а в третю - панірувальні сухарі.
шніцель (класичний рецепт) - фото крок 5
Занурте шніцель в збите яйце, потім в борошно, потім знову в яйце, потім в панірувальні сухарі. Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте з двох сторін до готовності (вогонь середній, на кожній стороні по 5-7 хвилин).
шніцель (класичний рецепт) - фото крок 6
Подайте шніцель до столу, додавши нарізані овочі або гарнір на ваш смак.

Схожі рецепти