Шинка, фарширована сиром з часником
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, легка і святкове закуска, яку можна приготувати і в звичайний день, і на святковий стіл.
Відмінна швидка і святкове закуска до будь-якого свята. Приготувати її не складе особливих труднощів. Продукти для приготування цього шедевра досить доступні в будь-який час року. Сир для закуски можна брати твердих сортів, а можна плавлений. У другому випадку кількість майонезу необхідно зменшити. Отже, розповідаю, як приготувати шинку, фаршировану сиром і часником.
1. Найголовніше - тонко нарізати шинку. Можна взяти вже готову нарізку.
2. Натерти сир на дрібній тертці.
3. Очистити часник і подрібнити через Часничниці.
4. Змішати сир, часник і майонез.
5. Викласти частину начинки на листочок шинки і акуратно і щільно загорнути в рулетик.
6. Закріпити фаршировану шинку можна шпажкою. Можна пов'язати пером зеленого лука або ниточкою копченого сиру.
Ну от і все, святкове і смачна закуска готова
- Шинка - 300 грам
- Сир - 250 грам (можна твердий, а можна плавлений)
- Часник - 3-4 зубчиків (за смаком)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
1. Найголовніше - тонко нарізати шинку. Можна взяти вже готову нарізку.
2. Натерти сир на дрібній тертці.
3. Очистити часник і подрібнити через Часничниці.
4. Змішати сир, часник і майонез.
5. Викласти частину начинки на листочок шинки і акуратно і щільно загорнути в рулетик.
6. Закріпити фаршировану шинку можна шпажкою. Можна пов'язати пером зеленого лука або ниточкою копченого сиру.
Ну от і все, святкове і смачна закуска готова