Рецепт Шинка фарширована фото

Шинка фарширована
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Зелень , Горіхи , Шинка
Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Фаршировані
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудова закуска для будь-якого святкового столу. Яскрава, ситна і таке розмаїття смаків. Готуємо легко і з задоволенням.

Опис приготування:

Дуже смачна і яскрава закуска може вийти з шинки до будь-якого свята. Просто нарізана шинка на блюді з м'ясною нарізкою - це нудно. Давайте скористаємося рецептом приготування фаршированої шинки і приготуємо барвисту і смачну закуску. Головним і основним інгредієнтом у нас буде шинка, а начинки ми зробимо різні. Кожен гість знайде для себе свою улюблену і всі будуть задоволені. І господиня, яка скористалася простим рецептом фаршированої шинки, і гості - тому що все буде смачно. Отже, приступаємо.

1. Зваримо яйця, охолодити і очистимо від шкаралупи. Дрібно нарізаємо.

2. Мариновані печериці дрібно нарізаємо.

3. Волоські горіхи подрібнюємо. Найкраще це зробити качалкою. Вони стануть м'якими і ароматними.

4. Чистимо часник і подрібнюємо якомога дрібніше.

5. Сир натираємо на дрібній тертці, бринзу просто розминаємо виделкою.

6. Моєму, підсушують і дрібно нарізаємо зелень.

7. А тепер приступимо до змішування начинки.

8. Половину нарізаних яєць змішуємо з натертим сиром, половиною подрібненого часнику і додаємо столову ложку майонезу. Розмішуємо. Начинка повинна бути густий, як паста. Можна додати меленого чорного перцю. Одна начинка у нас готова.

9. Приступаємо до змішування начинки номер 2. До бринзі додаємо горіхи, часник, трохи зелені і майонез. Змішуємо.

10. Наступна начинка у нас буде з грибами. Змішуємо їх з рештою яйцями і майонезом.

11. Фаршируємо листочки шинки отриманими наповнювачами, загортаємо і скріплюємо красивими шпажками. Можна обв'язати стеблами зелені. Відкриті кінчики рулетів можна злегка вмочити в майонез, а потім в подрібнену зелень, яскраві овочі, жовток від вареного яйця. Викладаємо нашу закуску на блюдо і несемо до гостей, дивувати і пригощати.

  • Шинка - 500 грам
  • Яйця варені - 3-4 штук
  • Бринза - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Зелень кропу, петрушки - 50 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сир твердий - 50 грам
  • Мариновані печериці - 100 грам
  • Майонез - 200 грам
Дуже смачна і яскрава закуска може вийти з шинки до будь-якого свята. Просто нарізана шинка на блюді з м'ясною нарізкою - це нудно. Давайте скористаємося рецептом приготування фаршированої шинки і приготуємо барвисту і смачну закуску. Головним і основним інгредієнтом у нас буде шинка, а начинки ми зробимо різні. Кожен гість знайде для себе свою улюблену і всі будуть задоволені. І господиня, яка скористалася простим рецептом фаршированої шинки, і гості - тому що все буде смачно. Отже, приступаємо.

1. Зваримо яйця, охолодити і очистимо від шкаралупи. Дрібно нарізаємо.

2. Мариновані печериці дрібно нарізаємо.

3. Волоські горіхи подрібнюємо. Найкраще це зробити качалкою. Вони стануть м'якими і ароматними.

4. Чистимо часник і подрібнюємо якомога дрібніше.

5. Сир натираємо на дрібній тертці, бринзу просто розминаємо виделкою.

6. Моєму, підсушують і дрібно нарізаємо зелень.

7. А тепер приступимо до змішування начинки.

8. Половину нарізаних яєць змішуємо з натертим сиром, половиною подрібненого часнику і додаємо столову ложку майонезу. Розмішуємо. Начинка повинна бути густий, як паста. Можна додати меленого чорного перцю. Одна начинка у нас готова.

9. Приступаємо до змішування начинки номер 2. До бринзі додаємо горіхи, часник, трохи зелені і майонез. Змішуємо.

10. Наступна начинка у нас буде з грибами. Змішуємо їх з рештою яйцями і майонезом.

11. Фаршируємо листочки шинки отриманими наповнювачами, загортаємо і скріплюємо красивими шпажками. Можна обв'язати стеблами зелені. Відкриті кінчики рулетів можна злегка вмочити в майонез, а потім в подрібнену зелень, яскраві овочі, жовток від вареного яйця. Викладаємо нашу закуску на блюдо і несемо до гостей, дивувати і пригощати.

Схожі рецепти