Шинка фарширована
(покроковий рецепт з фото)
Чудова закуска для будь-якого святкового столу. Яскрава, ситна і таке розмаїття смаків. Готуємо легко і з задоволенням.
Дуже смачна і яскрава закуска може вийти з шинки до будь-якого свята. Просто нарізана шинка на блюді з м'ясною нарізкою - це нудно. Давайте скористаємося рецептом приготування фаршированої шинки і приготуємо барвисту і смачну закуску. Головним і основним інгредієнтом у нас буде шинка, а начинки ми зробимо різні. Кожен гість знайде для себе свою улюблену і всі будуть задоволені. І господиня, яка скористалася простим рецептом фаршированої шинки, і гості - тому що все буде смачно. Отже, приступаємо.
1. Зваримо яйця, охолодити і очистимо від шкаралупи. Дрібно нарізаємо.
2. Мариновані печериці дрібно нарізаємо.
3. Волоські горіхи подрібнюємо. Найкраще це зробити качалкою. Вони стануть м'якими і ароматними.
4. Чистимо часник і подрібнюємо якомога дрібніше.
5. Сир натираємо на дрібній тертці, бринзу просто розминаємо виделкою.
6. Моєму, підсушують і дрібно нарізаємо зелень.
7. А тепер приступимо до змішування начинки.
8. Половину нарізаних яєць змішуємо з натертим сиром, половиною подрібненого часнику і додаємо столову ложку майонезу. Розмішуємо. Начинка повинна бути густий, як паста. Можна додати меленого чорного перцю. Одна начинка у нас готова.
9. Приступаємо до змішування начинки номер 2. До бринзі додаємо горіхи, часник, трохи зелені і майонез. Змішуємо.
10. Наступна начинка у нас буде з грибами. Змішуємо їх з рештою яйцями і майонезом.
11. Фаршируємо листочки шинки отриманими наповнювачами, загортаємо і скріплюємо красивими шпажками. Можна обв'язати стеблами зелені. Відкриті кінчики рулетів можна злегка вмочити в майонез, а потім в подрібнену зелень, яскраві овочі, жовток від вареного яйця. Викладаємо нашу закуску на блюдо і несемо до гостей, дивувати і пригощати.
- Шинка - 500 грам
- Яйця варені - 3-4 штук
- Бринза - 100 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Зелень кропу, петрушки - 50 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сир твердий - 50 грам
- Мариновані печериці - 100 грам
- Майонез - 200 грам
1. Зваримо яйця, охолодити і очистимо від шкаралупи. Дрібно нарізаємо.
2. Мариновані печериці дрібно нарізаємо.
3. Волоські горіхи подрібнюємо. Найкраще це зробити качалкою. Вони стануть м'якими і ароматними.
4. Чистимо часник і подрібнюємо якомога дрібніше.
5. Сир натираємо на дрібній тертці, бринзу просто розминаємо виделкою.
6. Моєму, підсушують і дрібно нарізаємо зелень.
7. А тепер приступимо до змішування начинки.
8. Половину нарізаних яєць змішуємо з натертим сиром, половиною подрібненого часнику і додаємо столову ложку майонезу. Розмішуємо. Начинка повинна бути густий, як паста. Можна додати меленого чорного перцю. Одна начинка у нас готова.
9. Приступаємо до змішування начинки номер 2. До бринзі додаємо горіхи, часник, трохи зелені і майонез. Змішуємо.
10. Наступна начинка у нас буде з грибами. Змішуємо їх з рештою яйцями і майонезом.
11. Фаршируємо листочки шинки отриманими наповнювачами, загортаємо і скріплюємо красивими шпажками. Можна обв'язати стеблами зелені. Відкриті кінчики рулетів можна злегка вмочити в майонез, а потім в подрібнену зелень, яскраві овочі, жовток від вареного яйця. Викладаємо нашу закуску на блюдо і несемо до гостей, дивувати і пригощати.