Рецепт Шинка з сиром і часником фото

Шинка з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Шинка
Пісні страви
На святковий стіл

При погляді на це блюдо відразу піднімається настрій. Готується легко і з задоволенням. Отже, рецепт шинки з сиром і часником - до вашої уваги!

Яскраві і смачні кульки нагадують ялинкові іграшки. Я часто їх готую з різних інгредієнтів саме до новорічного столу. Ділюся з вами цим рецептом приготування шинки з сиром і часником.

1. Зваримо круто яйця і поставимо охолоджуватися в холодній воді.

2. Шинку натираємо на середній тертці.

3. Чистимо часник і дрібно рубаємо або тиснемо.

4. Зелень кропу моєму, сушимо і дрібно ріжемо.

5. Остигнули яйця натираємо на тертці. Один жовток потремо окремо.

6. Змішуємо шинку, сир, яйця і часник. Повинна вийти густувата маса, з якої будемо ліпити кульки. Якщо маса недостатньо в'язка - додамо трохи майонезу.

7. Готові кульки обвалюють в різних "барвниках" - в жовтку, в сухий паприці, в насінні кунжуту, в зелені кропу.

8. Викладаємо різнокольорові кульки на блюдо і відправляємо в холодильник до приходу гостей.

Хороших і смачних вам свят!

  • Шинка - 200 грам
  • М'який сир - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Мелена паприка - 10 грам
  • Зелень кропу - 20 грам (можна сушену)
  • Насіння кунжуту - 20 грам (можна замінити меленими волоськими горіхами)
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
Яскраві і смачні кульки нагадують ялинкові іграшки. Я часто їх готую з різних інгредієнтів саме до новорічного столу. Ділюся з вами цим рецептом приготування шинки з сиром і часником.

1. Зваримо круто яйця і поставимо охолоджуватися в холодній воді.

2. Шинку натираємо на середній тертці.

3. Чистимо часник і дрібно рубаємо або тиснемо.

4. Зелень кропу моєму, сушимо і дрібно ріжемо.

5. Остигнули яйця натираємо на тертці. Один жовток потремо окремо.

6. Змішуємо шинку, сир, яйця і часник. Повинна вийти густувата маса, з якої будемо ліпити кульки. Якщо маса недостатньо в'язка - додамо трохи майонезу.

7. Готові кульки обвалюють в різних "барвниках" - в жовтку, в сухий паприці, в насінні кунжуту, в зелені кропу.

8. Викладаємо різнокольорові кульки на блюдо і відправляємо в холодильник до приходу гостей.

Хороших і смачних вам свят!

Схожі рецепти